Help please - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-24-2006, 04:56 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Angry Help please

I have succesfully installed XP Pro x64 as a second OS but am having trouble connecting to the internet on it. I am using a speedtouch 330 adsl modem and have installed the cd that came with it. and also the x64 drivers but it still wont connect. When i click to connect it keeps saying verifying username and password over and over. Then say cant connect.
Anyone get past this??

Thanks
__________________

Mentali$T is offline  
Old 04-24-2006, 05:18 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

check caps lock?

double check user//pass.
__________________

office politics is offline  
Old 04-24-2006, 06:37 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

nah tried already. i no they are right cos wen i load up xp home and go to program files on the hdd with x64 on it, and try connectin using the same thing it works fine.
Mentali$T is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.