help please - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-11-2005, 02:12 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 6
Default help please

When ever I try to print from internet explorer it gives me an iexplorer.exe error page. It says Function address 0x78010497 caused a protection fault. (exception code 0xc0000005) Some or all property pages may not be displayed. Can anyone help me out and give me a link to how to fix this problem or let me know how to fix it. Thanks
__________________

deadtoall is offline  
Old 03-11-2005, 02:21 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

what printer are you using?
__________________

Inaris is offline  
Old 03-11-2005, 02:23 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 6
Default

HP Laserjet 4000 tn, i have tryed to print on many different printers and i get the same message. That box is right in the middle of the printed page.
deadtoall is offline  
Old 03-11-2005, 02:30 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 6
Default

its on a win 2000 sp 4 machine if that helps at all
deadtoall is offline  
Old 03-11-2005, 02:35 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

what print driver are you using? are any other applications showing this error?

what version of IE are you on too?
Inaris is offline  
Old 03-11-2005, 02:37 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 6
Default

Internet explorer 6 its fully patched and all that. I dont think its the printer because it does it on all printers. Its not just hp printers. It will print any other type of documents. Its only things in ie that get this message.
deadtoall is offline  
Old 03-11-2005, 02:44 PM   #7 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

have you run any spyware tools yet, as a just in case?
Inaris is offline  
Old 03-11-2005, 02:45 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 6
Default

yes nothing came up
deadtoall is offline  
Old 03-11-2005, 02:47 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 6
Default

i have to go do some business thanks for the help if you think of anything else just leave it and i will be back later.
deadtoall is offline  
Old 03-11-2005, 05:18 PM   #10 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

have you tried uninstalling all the printers and then letting them reinstall? it's possible that there is a problem in the drivers on your machine that are doing this. Have you tried a new machine that you have never printed to before?
__________________

Inaris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.