Help me...again - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-23-2004, 02:50 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 973
Send a message via Yahoo to intercodes
Default


BRUCEG,

See if hard drive is displayed in your BIOS settings. If its not showing, try removing the CD/DVD-Rom data cable and connect it to your HDD and try to install XP. Otherwise, i believe it is a dead drive , and you need an replacement.

__________________

intercodes is offline  
Old 11-23-2004, 03:00 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 95
Default

ok, if i do that then how the heck am i going to use my windows xp disc to install it????????
__________________

__________________
Alienware
AMD Athlon 64 3400+
6800GT graphics card
200 GB Western Digital Hard Drive
1 Gig of Corsair Ram
BRUCEG is offline  
Old 11-23-2004, 03:04 PM   #13 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

lol, you can connect it to the other cable. Maybe it isn't broken at all. You can try to switch cables.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 11-23-2004, 03:23 PM   #14 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

you don't have a raid setup do you?
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 11-24-2004, 06:15 PM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 95
Default

umm if ur talking about a raidmax case yea thats what i got
__________________
Alienware
AMD Athlon 64 3400+
6800GT graphics card
200 GB Western Digital Hard Drive
1 Gig of Corsair Ram
BRUCEG is offline  
Old 11-24-2004, 06:18 PM   #16 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

He means RAID.
Acronym for redundant array of independent disks or redundant array of inexpensive disks. RAID is a performance enhancing method of storing the same data in different places on multiple hard disks.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 11-26-2004, 08:37 AM   #17 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 95
Default

then no
__________________
Alienware
AMD Athlon 64 3400+
6800GT graphics card
200 GB Western Digital Hard Drive
1 Gig of Corsair Ram
BRUCEG is offline  
Old 11-27-2004, 12:28 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 116
Lightbulb

I have the same hard drive as you and I got a CD with it.Check the box that the hard drive came in for the CD.If there is no CD then consults the User's Manual that comes with the Hard Drive.Western Digital caused some problems for me but I managed to fix them by consulting the User's Manual.
__________________
<img src=\"http://www.90minut.pl/logo/world/clubs/eng_mu.gif\"0\" alt=\"\"><font
<center><marquee width=60%><font face=\"verdana\" size=\"1\" color=\"#000000\" style=\"filter: glow(color=#ffcc00,strength=2); width: 100%;padding:3px\";>Manchester United-THE RED DEVILS!
Who\'s that team they call United?, Who\'s that team they all adore? They\'re the boys in red and white And they play with all their might,And they\'re out to show the world how they can score! So bring on Sunderland and Arsenal, Bring on Spaniards by the score, Barcelona, Real Madrid, They may make a gallant bid, But they\'ll only find the reason why we roar.
</marquee></center>
AlexRider_MI6 is offline  
Old 11-29-2004, 10:05 PM   #19 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 95
Default

umm it didnt come with a cd or an owners manuel....
__________________
Alienware
AMD Athlon 64 3400+
6800GT graphics card
200 GB Western Digital Hard Drive
1 Gig of Corsair Ram
BRUCEG is offline  
Old 11-30-2004, 07:47 PM   #20 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

when installing during the initial check (didn't check the specs, sorry and would have to back track) if it's a sata drive then you need to press F-5 (I think) to install the drivers.
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.