Help Me!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-17-2005, 03:53 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Didnt do anything different in what sense? You had to do something..
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 09-17-2005, 03:55 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 32
Default

It just did it and continues loading the login screen and then the error came up just like what would happen if I didn't do the LKGC before I loaded it up.
__________________

nfare is offline  
Old 09-17-2005, 03:59 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 32
Default

I took a picture of it and I'm going to try upload it now for you
nfare is offline  
Old 09-17-2005, 03:59 PM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

OK...
__________________
Osiris is offline  
Old 09-17-2005, 04:01 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 32
Default

Don't know if it will help, but I'm real desperate.
nfare is offline  
Old 09-17-2005, 04:04 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 32
Default

http://img269.imageshack.us/my.php?image=img07740xs.gif here
nfare is offline  
Old 09-17-2005, 04:10 PM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

did you try safe mode?
__________________
Osiris is offline  
Old 09-17-2005, 04:11 PM   #18 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 32
Default

I'm trying now, should all the white writting come up on a black background?
nfare is offline  
Old 09-17-2005, 04:13 PM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

yes
__________________
Osiris is offline  
Old 09-17-2005, 04:16 PM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 32
Default

Ok, well all that happened in the end was that the same error screen came up but it was much smaller and centered.
__________________

nfare is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.