help!!! with longhorn - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-16-2006, 07:37 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 17
Default help!!! with longhorn

when i go ti install it i get the error
Quote:
Windows faild to load because the firmware (BIOS) is not ACPI compatible.
how do i fix this problem think you for your help
__________________

dakota367 is offline  
Old 01-16-2006, 08:01 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

what kind of processor do you have and what speed?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 01-16-2006, 08:03 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 17
Default

i think it is a p3 runing at 700MHz
dakota367 is offline  
Old 01-16-2006, 08:05 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

thats why. You need a p4 at least. go back to xp.
__________________
Osiris is offline  
Old 01-16-2006, 08:05 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 17
Default

i also have another pc wit a Pent. d 2.8GHz w/ vmware on it but vm wont start it it loads the files then dose nothing
dakota367 is offline  
Old 01-16-2006, 08:06 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 17
Default

do you know how to get VMware to run it
dakota367 is offline  
Old 01-16-2006, 08:09 AM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Quote:
Originally posted by dakota367
i also have another pc wit a Pent. d 2.8GHz w/ vmware on it but vm wont start it it loads the files then dose nothing
http://geekswithblogs.net/ehammersle.../31/48690.aspx
__________________
Osiris is offline  
Old 01-16-2006, 08:39 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 17
Default

it gose from here to here and just stays that way
dakota367 is offline  
Old 01-16-2006, 08:40 AM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 17
Default

from here
to here
and just stays that way
dakota367 is offline  
Old 01-16-2006, 08:41 AM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 17
Default

what do u thnk is going on
__________________

dakota367 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.