Help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-16-2006, 02:04 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 80
Default Help



This is the old one

did you saw the problem now? background and the bar...
how to fix it?
__________________

ubeyou is offline  
Old 03-16-2006, 06:32 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Well it looks like you were using a version of WindowsBlinds. That is the Stardock Logo on the start button. Were you using the free version of WindowsBlinds 5 by any chance?
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-16-2006, 05:41 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 80
Default

nop, that not free, i order it online, can help me fix this problem?
__________________
Be Legal
ubeyou is offline  
Old 03-17-2006, 09:32 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 80
Default

someone help me pls......
__________________
Be Legal
ubeyou is offline  
Old 03-17-2006, 09:34 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

what exactly do you need help with?
__________________
Osiris is offline  
Old 03-18-2006, 08:24 AM   #6 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Have you used teh Stardock Central to update to the latest version of WB5?

Also are you using a theme that is compatable with WB5 and its features?

Best bet if nothing has worked load WB up. From there either try to reload the skin or apply a different skin and see if it works. If a different skin works it might be your skin is corrupted and you need to delete that skin and redownload it.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-20-2006, 08:38 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 80
Default

at the windows and buttons, it only have the Windows Classic style, how to add windows XP style?
__________________
Be Legal
ubeyou is offline  
Old 03-20-2006, 10:18 PM   #8 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

You have to open the windowsblinds app up. From there you choose your skin. Either that or right click on your desktop and go to themes or appearance. Change th elook of you XP there can also work but it wont work thru Windowsblinds.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.