Help! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-03-2004, 08:25 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,432
Default Help!

My puter has crashed on me

I was listening to music not doing much really, when suddenly it pops up an error message about some system and something or other error and then quickly reboots.....

It loads, but when the accounts page went to come up it rebooted again. So I turned it off....waited a few seconds and turned it back on, this time it went all the to were it is supposed to pop up the Windows logo and show that progress bar, but instead its says that it cannot boot because....

\WindowsB\system32\config\system

Tells me to use the cd to repair it, so I do that, go to recovery console and type the corresponding number for the installtion to fix and nothing happens......

Its says if I press enter it will cancel.....so what do I press or do?

Microsoft sucks man :P Great tech support guys

Please help me soon
__________________

__________________

<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">Desktop: 3.0ghz HT 800fsb P4, Chaintech 9CJS Zenith, 2x 512mb GEIL Dual Channel DDR400, 80gb 7200rpm ATA HD, Sapphire X800 XT Platinum Edition, Sound Blaster Audigy 2 ZS, Logitech Z-5300e 5.1 THX Speakers, Turbolink 420watt PSU, Black 19\" Orion Monitor, Logitech MX Duo and Win XP Home</marquee>
<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">My Wishlist: 74gb 10K SATA Western Digital Raptor...</marquee>
The Merlin is offline  
Old 10-03-2004, 08:30 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

The only ideas I have are to reformat and reinstall windows. sorry man.
__________________

__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 10-03-2004, 08:44 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

i've never had any problems in my life like that with windows, strange thing man, anyway, i'll stick to lazerman's advice in this case
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 10-03-2004, 09:17 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,432
Default

Formatting now, does anyone think the HD might be what caused the files to go bye-bye?
__________________

<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">Desktop: 3.0ghz HT 800fsb P4, Chaintech 9CJS Zenith, 2x 512mb GEIL Dual Channel DDR400, 80gb 7200rpm ATA HD, Sapphire X800 XT Platinum Edition, Sound Blaster Audigy 2 ZS, Logitech Z-5300e 5.1 THX Speakers, Turbolink 420watt PSU, Black 19\" Orion Monitor, Logitech MX Duo and Win XP Home</marquee>
<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">My Wishlist: 74gb 10K SATA Western Digital Raptor...</marquee>
The Merlin is offline  
Old 10-03-2004, 09:33 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

It may have been a virus. Let's see, file all the sudden deleted/corrupted without warning or user error. Not many things could have caused that.
__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 10-03-2004, 10:56 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 821
Default

Is this music new? Did you just download it or buy it very recently?
Regulus is offline  
Old 10-04-2004, 08:47 AM   #7 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

maybe ur soundcard has a short-circuit
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-04-2004, 09:01 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,432
Default

I've had the music for awhile, I don't think there were any viruses, because I had AVG in the background running I was running on with the XP SP2 firewall though

Damn, this has been friggin hell getting everything back I loaded it and immediatly was bombarded by viruses I HAD 12 VIRUSES AT ONE TIME All gone now though thanks to trusty ad-aware and AVG

Thanks guys
__________________

<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">Desktop: 3.0ghz HT 800fsb P4, Chaintech 9CJS Zenith, 2x 512mb GEIL Dual Channel DDR400, 80gb 7200rpm ATA HD, Sapphire X800 XT Platinum Edition, Sound Blaster Audigy 2 ZS, Logitech Z-5300e 5.1 THX Speakers, Turbolink 420watt PSU, Black 19\" Orion Monitor, Logitech MX Duo and Win XP Home</marquee>
<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">My Wishlist: 74gb 10K SATA Western Digital Raptor...</marquee>
The Merlin is offline  
Old 10-05-2004, 04:36 AM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 808
Default

Quote:
Originally posted by The Merlin
I've had the music for awhile, I don't think there were any viruses, because I had AVG in the background running I was running on with the XP SP2 firewall though

Damn, this has been friggin hell getting everything back I loaded it and immediatly was bombarded by viruses I HAD 12 VIRUSES AT ONE TIME All gone now though thanks to trusty ad-aware and AVG

Thanks guys
I would have uninstalled sp2, then booted to xp cd and used
bill gates clear it up by using repair that would have reinstalled every thing without losing anything!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
derrmc is offline  
Old 10-05-2004, 01:32 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,432
Default

Quote:
Originally posted by derrmc
I would have uninstalled sp2, then booted to xp cd and used
bill gates clear it up by using repair that would have reinstalled every thing without losing anything!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lotta good that does me now
__________________

__________________

<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">Desktop: 3.0ghz HT 800fsb P4, Chaintech 9CJS Zenith, 2x 512mb GEIL Dual Channel DDR400, 80gb 7200rpm ATA HD, Sapphire X800 XT Platinum Edition, Sound Blaster Audigy 2 ZS, Logitech Z-5300e 5.1 THX Speakers, Turbolink 420watt PSU, Black 19\" Orion Monitor, Logitech MX Duo and Win XP Home</marquee>
<marquee scrollamount=4 bgcolor=\"#000000\">My Wishlist: 74gb 10K SATA Western Digital Raptor...</marquee>
The Merlin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.