Hello I am new and i got a tricky one if any one wans a go at it - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-12-2004, 07:51 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11
Send a message via AIM to ErisSharp
Default

I think i am really close but i cant see which processe is doing it!



Process PID CPU Description Company Name
System Idle Process 0 73
Interrupts 0 Hardware Interrupts
DPCs 0 Deferred Procedure Calls
System 4 1
smss.exe 508 Windows NT Session Manager Microsoft Corporation
csrss.exe 576 1 Client Server Runtime Process Microsoft Corporation
winlogon.exe 604 Windows NT Logon Application Microsoft Corporation
services.exe 648 3 Services and Controller app Microsoft Corporation
ati2evxx.exe 816 ATI External Event Utility EXE Module ATI Technologies Inc.
svchost.exe 844 Generic Host Process for Win32 Services Microsoft Corporation
msmsgs.exe 2764 Messenger Microsoft Corporation
svchost.exe 944 Generic Host Process for Win32 Services Microsoft Corporation
svchost.exe 1140 Generic Host Process for Win32 Services Microsoft Corporation
svchost.exe 1240 Generic Host Process for Win32 Services Microsoft Corporation
CCSETMGR.EXE 1328 Common Client Settings Manager Service Symantec Corporation
CCEVTMGR.EXE 1348 Common Client Event Manager Service Symantec Corporation
spoolsv.exe 1496 Spooler SubSystem App Microsoft Corporation
alg.exe 1636 Application Layer Gateway Service Microsoft Corporation
CTSVCCDA.EXE 1664 Creative Service for CDROM Access Creative Technology Ltd
GhostStartService.exe 1696 Norton Ghost Start Symantec Corporation
AppServices.exe 1720 AppServices Iomega Corporation
mdm.exe 1736 Machine Debug Manager Microsoft Corporation
sqlservr.exe 1792 SQL Server Windows NT Microsoft Corporation
NAVAPSVC.EXE 1924 Norton AntiVirus Auto-Protect Service Symantec Corporation
NPROTECT.EXE 1956 Norton Protection Status Symantec Corporation
SAVSCAN.EXE 248 Symantec AntiVirus Scanner Symantec Corporation
NOPDB.EXE 296 NOPDB Symantec Corporation
svchost.exe 364 Generic Host Process for Win32 Services Microsoft Corporation
symlcsvc.exe 412
upsd.exe 448 upsd Delta
MsPMSPSv.exe 532 WMDM PMSP Service Microsoft Corporation
imonNT.exe 728 Intel(R) Active Monitor Win9x Background Service Intel Corp.
wmiapsrv.exe 3124 WMI Performance Adapter Service Microsoft Corporation
lsass.exe 660 LSA Shell (Export Version) Microsoft Corporation
ati2evxx.exe 2240 ATI External Event Utility EXE Module ATI Technologies Inc.
explorer.exe 2312 Windows Explorer Microsoft Corporation
CTHELPER.EXE 2424 CtHelper MFC Application Creative Technology Ltd
jusched.exe 2440
CTSysVol.exe 2456 CTSysVol.exe Creative Technology Ltd
CTDVDDET.exe 2464 CTDVDDET Creative Technology Ltd
atiptaxx.exe 2472 ATI Desktop Control Panel ATI Technologies, Inc.
ADUserMon.exe 2496 Active Disk User Monitor Iomega Corporation
CCAPP.EXE 2520 Common Client User Session Symantec Corporation
SMTray.exe 2528 SoundMAX System Tray Analog Devices, Inc.
imontray.exe 2536 imontray MFC Application
accelerate2002.exe 2544 Webroot Software, Inc.
Weather.exe 2560 WeatherBug AWS Convergence Technologies, Inc.
SpySweeper.exe 2576 15 Spy Sweeper Webroot Software, Inc.
ctfmon.exe 2592 CTF Loader Microsoft Corporation
FreeRAM XP Pro 1.40.exe 2604 FreeRAM XP Pro (YourWare Solutions) YourWare Solutions (TM)
MUPS.exe 2684
sqlmangr.exe 2740 SQL Server Service Manager Microsoft Corporation
iexplore.exe 3936 Internet Explorer Microsoft Corporation
iexplore.exe 2552 Internet Explorer Microsoft Corporation
procexp.exe 400 3 Sysinternals Process Explorer Sysinternals
aim.exe 1088 AOL Instant Messenger America Online, Inc.
KazaaLite.kpp 3716 3 Kazaa Lite

Process: System Idle Process Pid: 0

Type Name
__________________

ErisSharp is offline  
Old 02-13-2004, 07:43 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 17
Default

hi eric sounds like an annoying problem. two things did you add the graphics card yourself? and did the prob start when you installed the new ram, or when you installed the new modem and software?
what i would suggest before you get any form of software to try and diagnose the problem, would be to simply remove any and all hardware you've installed recently. including the memory, which could be faulty, or even in the wrong dimm slot. the largest, if they're not the same size, has to be in the primary slot on the motherboard. then go back into windows to see if the problem persists. if not add the new hardware one piece at a time, for instance, put the mem upgrade in then boot back up to windows and try things out. if all's well add the video card etc.
i've bought used sdram in the past and faulty ones aren't always easy to detect. some won't allow the pc to boot or even power up, but i had one recently that allowed everything to fuction normally until i tried to re install windows xp. thought it may be a prob with the software at first, then thought could be the drive not reading the disc. but it turned out to be the sdram stick, i simply put another in from another pc and all ran well. its always best to buy ram new! one lesson i've learnt.

it all depends when the prob started, and the thing to keep in mind is that if things were fine before you added something then the card, memory or whatever you added is causing the prob. try putting the hardware configuration back to how it was in that restore point that solved the prob before then add one thing at a time, and test it. should show which is causing the prob.
once you find out exactly whats causing the prob its easy to put right.good luck.
you also said you sent your pc back to have the burner sorted out, whats a burner???
__________________

bazzas100 is offline  
Old 02-13-2004, 01:19 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11
Send a message via AIM to ErisSharp
Default

I think i fixed the problem I looked at the highest procese and it was webroots spysweeper I unstalled that and my computer didnt lagg at all kinda ironic but hey lol what ever works I guess wish i didnt pay for the supsrition.... oh well
ErisSharp is offline  
Old 02-13-2004, 04:26 PM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 872
Default

Good to know .. That u finally figured it out ...

I really like Process Exp for it's functionality
__________________
Screenshots of my Desktop.....Post ur\'s too :D

AMD AthlonXP3000+@ 2.2GHz, Cooler Master Aero 7+, Gigabyte 7NNXP , 1GB Kingston HyperX PC3200 Dual Channel , MSI FX5600 VTDR 256 ,Pinnacle PCTV , 120+120GB Barracuda , Liteon 52x CDRW , Samsung DVDROM , Benq DW1620 16x DVD ReWriter, Phillips 21\" TV,Samsung Syncmaster 763MB,Logitech Cordless MX DUO , Thermaltake Silent PurePower 480W Butterfly Series PSU, Win XP SP2,RH9.
Creative DDTS100 Decoder, Creative Inspire TD7700 7.1 Speakers

Search TF B4 u post { Thanks for this one! Emily :) }
<form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
preet2u is offline  
Old 02-13-2004, 04:36 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11
Send a message via AIM to ErisSharp
Default

anyway to make it so it starts up when you start your PC?
ErisSharp is offline  
Old 02-13-2004, 05:38 PM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 872
Default

That's simple ... in Process Explorer .. Click on Options > Select Replace Task Manager.

Now it automatically loads up with windows .. n' it comes up every time u hit CTRL+ALT+DEL
__________________

__________________
Screenshots of my Desktop.....Post ur\'s too :D

AMD AthlonXP3000+@ 2.2GHz, Cooler Master Aero 7+, Gigabyte 7NNXP , 1GB Kingston HyperX PC3200 Dual Channel , MSI FX5600 VTDR 256 ,Pinnacle PCTV , 120+120GB Barracuda , Liteon 52x CDRW , Samsung DVDROM , Benq DW1620 16x DVD ReWriter, Phillips 21\" TV,Samsung Syncmaster 763MB,Logitech Cordless MX DUO , Thermaltake Silent PurePower 480W Butterfly Series PSU, Win XP SP2,RH9.
Creative DDTS100 Decoder, Creative Inspire TD7700 7.1 Speakers

Search TF B4 u post { Thanks for this one! Emily :) }
<form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
preet2u is offline  
Closed Thread

« Adware | connecting »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.