Heeeeelp ! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-09-2005, 12:07 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 7
Question Heeeeelp !

gday all,

Well i have a little bit of a problem with my computer . My computer is restarting randomly. This problem occured befor so i reinstalled windows , a few days later i am again struggling with this problem. Anyone had the same or similar problem ? I though it might be the boot sector but it boots into windows runs for a few minuets then restarts. ITS DRIVING ME CRAZY !!!
replys are much appreciated !
xp sp 1
amd 2500+
ati radion 9550 128mb
80gb western digital hdd

jay
__________________

Jstubbs is offline  
Old 08-09-2005, 02:42 AM   #2 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

if it a boot sector virus, use power max in my signature to wipe the drive clean
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 08-09-2005, 03:51 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 7
Default

Thanks eric for the speedy reply. Buring the iso onto cd as i type. Will let you know if it works.
cheers

jay
Jstubbs is offline  
Old 08-09-2005, 05:00 AM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 467
Default

All of your fans are working properly, correct?
__________________
TheRecluse is offline  
Old 08-09-2005, 07:45 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 12
Default

It could be over-heating or the psu just doesn't have enough power.
CouGaR is offline  
Old 08-09-2005, 11:48 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 7
Default

I already though of cpu overheating , so i cleaned the fan and heat sink , maybe i did this wrongly ? is there an online guide ? . I also though of the possability of the HDD being a problem , so i used another hdd and still the same problem. I ran the ISO but that is not the problem. This is getting very annoying . any help is appreciated ! thank you Recluse and cougar for your posts !

jay
Jstubbs is offline  
Old 08-10-2005, 12:03 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 22
Default

very strange problem. i say trying to get SP2 if you can stay online that long. if you can't, ask microsoft for a CD D:
AE-Thebornotaku is offline  
Old 08-10-2005, 02:41 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 7
Default

Well my computer is buggered now ! Turned it on to update to sp2 and the power supply popped and fizzled and blew up ( nearly took me eyebrows off). I ripped everything out in a hurry after turning to power off. I really cant be bothered, im going to get a new computer
cheers for the replys (champs)

jay
__________________

Jstubbs is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.