HD audio bus driver - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-18-2008, 06:04 PM   #1 (permalink)
Biohazardous
 
nOcLuE98's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,673
Default HD audio bus driver

"hd audio bus driver is required and not found"

I am using SP3 xp pro. And when I try to install the fix KB888111, like I read online, it says that I dont need this update, my service package is updated. But I still get the error when trying to install my asus audio drivers.
Help?
__________________

__________________
http://www.conquestgraphics.com
nOcLuE98 is offline  
Old 02-18-2008, 06:06 PM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: HD audio bus driver

Where'd you get SP3?
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 02-18-2008, 06:09 PM   #3 (permalink)
Biohazardous
 
nOcLuE98's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,673
Default Re: HD audio bus driver

service pack three has been out for a few weeks.
https://www.ms2.cn/downloads/details...displaylang=en

Anyone help me?
__________________
http://www.conquestgraphics.com
nOcLuE98 is offline  
Old 02-18-2008, 06:11 PM   #4 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: HD audio bus driver

That might be the problem...
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 02-18-2008, 06:12 PM   #5 (permalink)
Biohazardous
 
nOcLuE98's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,673
Default Re: HD audio bus driver

yeah I know. pretty annoying. I might end up back in vista for a while...

maybe I will do a dual boot for a while. So I can run all my tests and stuff like 3dmark in here, and surf the net and music and stuff in vista.

EDIT: I am gonna go install Vista. If you guys have any answers please post
__________________
http://www.conquestgraphics.com
nOcLuE98 is offline  
Old 02-18-2008, 09:14 PM   #6 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: HD audio bus driver

Quote:
Originally Posted by nOcLuE98 View Post
service pack three has been out for a few weeks.
https://www.ms2.cn/downloads/details...displaylang=en

Anyone help me?
That is for OFFICE SP3 not XP SP3. That just hit RC2 not final. It hasnt been released as of yet.

So i dont know how you got your driver messed up installing Office SP3.

But most likely this will be a big issue once SP3 does hit.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-19-2008, 06:56 AM   #7 (permalink)
Biohazardous
 
nOcLuE98's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,673
Default Re: HD audio bus driver

ok... well I am pretty sure it is out. Maybe I clicked the wrong thing, but heh. Anyway, that doesnt answer my ques....
__________________
http://www.conquestgraphics.com
nOcLuE98 is offline  
Old 02-20-2008, 11:50 AM   #8 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: HD audio bus driver

Yes it does. Because you are usign a Beta Product which is not supported and it doesnt work with your drivers. Therefor you will have to either 1.) check with your sound device manufacturer to see if they have Beta drivers that work with XP SP3 Beta or you will have to wait till they release SP3 and the sound device manufacturer updates their drivers to work with it.

Being that XP SP3 is still in its beta stages and not final it is your responsibilty. Microsoft says they offer no support for Beta products. So check the Asus website maybe they have some beta drivers for you.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-20-2008, 06:38 PM   #9 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default Re: HD audio bus driver

try installing your chipset then your hd audio driver
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 02-20-2008, 06:45 PM   #10 (permalink)
Biohazardous
 
nOcLuE98's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,673
Default Re: HD audio bus driver

I am out of xp now.. so this can be deleted. I am going to reinstall xp, but sp2, so it wont matter. thank you though
__________________

__________________
http://www.conquestgraphics.com
nOcLuE98 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
onboard audio driver problem hollo321 Hardware Repairs and Troubleshooting 9 02-19-2008 09:55 AM
Audio driver problem OblivionVII Computer Audio and Multimedia 3 01-13-2008 10:22 PM
Vinyl AC'97 audio driver problem Fishy Hardware Repairs and Troubleshooting 6 12-30-2007 12:40 PM
which Realtek HD audio driver ? bonehelm Hardware Repairs and Troubleshooting 4 08-30-2007 02:13 AM
P5b audio driver - SoundMax ADI1988 not installing mcarr Computer Audio and Multimedia 1 05-03-2007 09:07 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.