Hacked and craked, windows at fault? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-26-2005, 12:21 AM   #1 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,285
Default Hacked and craked, windows at fault?

Ok well heres the deal, im gonna be straight, i got hakced and im kinda pissed. this guy is a major PRO at what he does. alright i have been having problems w/ my HD for quite some time now, id say about 2 weeks max. Ok as most of yall may know im using aohell and it has those gay *** pop ups like call alert service. well heres the thing, my dad (who owns the master SN) got an email stating that pp mcuire (hince my SN is pp pmGuire) has aigned up for aol call alert service for 3.95$ a month. well he saw that and got pissed and yelled at me and we had a big fight over it. cause i know i would never sign up for aohell premium services cause i dont want them to have my money. well anyways, i answered a call and then came back and my sis had noticed that the email was for pp mcuire not pp mguire. come to find out, i was hakced big time through 4 firewalls, zonealarm 5 pro, system suite5 netdefense firewall and of course Xp crap firewall. anywho, this guy now has my passwords, SN and password for aol AND netzero, and is monitoring all my xanga posts, IMs, emails, you name it hes got it. also the reason my HD was screwin up cause he was rewriting my bootlog and my DLL files while i had my computer in standby or something. well now that i have all this done does anybody have any idea who did it or what i can do? i have some experience in the field and i need some advice cause compared to this guy im a mojor amature. thanx
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 04-26-2005, 12:31 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 89
Default

first, DISSCONNECT! second, make sure of no backdoors, rats, etc. third, go to ur startup threw msconfig, and uncheck most everything, fourth reboot completly, and then reconnect to the net, fith, make sure all your firewalls have pop-up notification on EVERY program... Tis just for starters...
__________________

BoobieSrUs is offline  
Old 04-26-2005, 12:35 AM   #3 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,285
Default

well w/ proxys, 4 firewalls, zonealarm, and pop ups for everything already i thougth it would be good enough and dosent shutting down msconfig items close alot of my start up ****?
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 04-26-2005, 12:38 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 89
Default

yesm, changes programs that automaticly start on start up, you should know this cory... but by unchecking them in start up, it forces you to manually start them your self, there for causing a pop up from ur firewall asking if this program can access the internet, and ne thing suspicious do what i do and hit "no" ... i never have problems when i keep it basic...
BoobieSrUs is offline  
Old 04-26-2005, 12:41 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 89
Default

**** dude, my browser is refreshing everything on there own, dude now i think im taken ;/
BoobieSrUs is offline  
Old 04-26-2005, 12:44 AM   #6 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,285
Default

well dude i have only a couple of things that startup and one error which is from an old ATI card i had installed. i have no programs that access the net from start up and i know because zonealarm would tell me and it never comes up w/ anythign till aol try to sign on when i tell it to. and yes i do know i was just trying to see what you wher gtting at.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 04-26-2005, 12:50 AM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 89
Default

nm, too many browsers ive used on here... firefox doesnt have recovery i dont think ;/
BoobieSrUs is offline  
Old 04-26-2005, 12:51 AM   #9 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,285
Default

dude thats advanced browser.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline  
Old 04-26-2005, 12:57 AM   #10 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

and do you know exactly who is hacking you?

just back up all your files, do a fresh install of XP, and call your isp to request a new ip address
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.