Grrrr Stupid Computer - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2006, 04:40 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2004
Posts: 32
Angry Grrrr Stupid Computer

TOTAL STUFFED COMP (well i fixed most of the stuff)

Well it all began when my older brother went onto the comp.

He went on and supposedly got some of the ad-ware alerts telling him to block this "bad" products and he did that. Nex thing he calls me into the room and says the computer is TOTALLY stuffed.

So i went onto my account to see all the problems. 1st the computer "forgot" how to open exe and lnk(shortcut) files. So i managed to get onto the internet and get my browser(avant browser) working. i found on the net 2 registry files to fix from then it fixed my problem after importing it into the registry .

Later i log on to the comp and i notice i cannot see any of the system tray icons(the ones by the clock) but the clock is there and the start menu. i also cannot move the taskbar or right click to go to the taskbar options. it is really annoying because most of my programs minimize to tray and i cant re-open them so i have to go the long way to re-open things.

Can anyone help me fix the system tray??? plz help

ps. i got windows home edition service pack 2

adam111316 is offline  
Old 03-08-2006, 09:16 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
KSoD's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647

Check out this site here. It gives a few solutions to the missing tray icons. See if any of that will help.

I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-09-2006, 04:16 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2004
Posts: 32

already been to that site no help at all. probally coz im running SP2 and i cant access the toolbar options to do on of the settings off the site.
adam111316 is offline  
Old 03-09-2006, 06:14 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2006
Posts: 15
Send a message via AIM to David.VH

When ever something like that happened to me I find that even if you get the reg. fixes it is still not the same no mater what you do.
Did you computer come with an XP install disk? I am pretty shore not, Microsoft is charging computer companies less if they do not give a way the disks with the PC. But if you have one back you soft ware and wipe it. Frankly I love it; although it’s not fore every one do a little research on Google. I do it at least once or twice a year actually I am doing it to my dell dimensions 4100 in the next room right now, well at the moment I am backing it up my Installs and documents to a external hard drive but I digress. You get a major boost in system performance it just like having a new computer! And once reinstall XP and Put all your programs back on use a program like Norton Ghost to make an image of you hard drive and just use that in the future (That’s better because then you don’t have to re-activate with Microsoft)

If you are not obsessive compoulsave disorder like me you don’t have to do it every year but it makes a computer seem so much faster.

If you don’t know ware every thing is you might loose some things but not much.
And next time password protect your administrator account so your brother can’t screw you computer up.

What a long winded response, sorry!
David.VH is offline  
Old 03-12-2006, 04:57 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2004
Posts: 32

well my computer has too much stuff to backup and restore windows xp (yes i do have the disk) coz i got like 80gig of data spread over 2 drives and lots of programs. i still dont even no wat half my programs can do.

oh and its an 'older' brother i am talking about not a younger. The thing is that we both have admin accounts and we each have passwords.
adam111316 is offline  
Old 03-12-2006, 05:04 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2004
Posts: 32

i think i might have to what you said because i just checked my task manager and it says i have 68 processes! is that a lot how many should there be on most peoples computers

ps there is like 7 of the process svchost. what is it??

adam111316 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.