Got a BSOD. Please help, Im desperate! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-02-2006, 06:40 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 11
Default Got a BSOD. Please help, Im desperate!

Hi. I just reinstalled windows, have updated things, installed programs, done numerous of settings and all that things you do when you reinstall.

Problem is that I got a BSOD now. Ive had SO many problems now that I don't know if I can take any more, so please help me on this one. Im crying in desperation here I sit (Almost).

(Btw... ive never had this before even ive runned this computer for 2 months before reinstalling XP.)

I suspect maybe that ZOneAlarm got something to do with it as I didnt have that installed before the reinstall of XP, and it happened when I was in that program but I dont know.. Google didnt help me particular either.

Techical info:
Stop: 0x0000008E

(0xc0000005, 0x0000000, 0xB54A4Ce0, 0x00000000).


Error message after (a unusual slow) reboot:

H:\UserTMP\WER7154.dir00\Mini070306-01.dmp
H:\UserTMP\WER7154.dir00\sysdata.xml
(Couldn't find those files)

BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : 00000000 BCP3 : B54A4CE0
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1




So again... Please help if you can. Thanks in advance.
__________________

ygen4 is offline  
Old 07-02-2006, 06:56 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,301
Default

Did you happen to reinstall the drivers for your motherboard... things like the chipsets, graphics port, and such?
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 07-02-2006, 06:58 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 11
Default

Of course. All drivers installed. Btw.. I tried to restart to see if the next reboot would be so slow as well. Then it didnt boot to windows at all. So I went into safemode, uninstalled ZoneAlarm, and the booting went fast and normal again.. Lets see if that BSOD comes up again now that ZoneAlarm is gone.
ygen4 is offline  
Old 07-03-2006, 04:35 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
MrCoffee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 1,858
Default

are you running service pack 2 when this error occurs?
__________________
Intel core I7 920
GA-EX58-UD3R
6GB OCZ platinum 1600
XFX HD4890
Noctua nh-u12p
Corsair HX520
Antec 300
Samsung 1TB F1 Spinpoint
Samsung SM2443BW 24"
MrCoffee is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.