A good firewall needed. - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-05-2005, 03:30 AM   #21 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,291
Default

i trust firefox and a hardware firewall thats all!
__________________

__________________
Simon is offline  
Old 04-05-2005, 08:15 AM   #22 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

Quote:
Originally posted by zimon
i trust firefox and a hardware firewall thats all!
Heh...

I use Sp2's firewall, with IE.
__________________

__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 04-05-2005, 08:30 AM   #23 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,291
Default

Quote:
Originally posted by ShoobieRat
Heh...

I use Sp2's firewall, with IE.

crazy

(i rememberd i have sp2 firewall aswell)
__________________
Simon is offline  
Old 04-05-2005, 08:41 AM   #24 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

I know it's just frying your conditioned mind...but it works. Works well.
__________________

__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.