Generic Host Process Issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-19-2007, 05:52 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
Default Generic Host Process Issue

I'm getting a Generic Host Process for Win32 Services error when starting the
PC (XP, SP2). It doesn't happen every time the PC starts, perhaps about 75%
of the time.

The details of the error message are as follows.......

szAppName : svchost.exe
szAppVer : 5.1.2600.2180
szModName : wuaueng.dll
szModVer : 5.8.0.2469
offset : 0007cb9a

Does anyone know how I can fix this ?
__________________

mpearo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue with BF2 on my E510 dykzeulb PC Gaming 8 10-21-2007 04:26 PM
HJT Log - Generic Host Process for Win32 Services Xearoveg Viruses, Spyware and Malware 1 06-11-2007 10:22 PM
TV Card issue AntonOle Hardware Repairs and Troubleshooting 1 05-17-2007 08:31 AM
Generic Host Process for Win32 Services Darkwanderer Microsoft Windows and Software 1 04-20-2007 10:55 PM
Generic Host error...yay for microsoft >_> Tabasco Sauce Microsoft Windows and Software 1 04-12-2007 06:55 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.