Fully Attended RIS Installation - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-27-2006, 12:39 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,084
Send a message via Yahoo to IBMan
Default Fully Attended RIS Installation

I am in need of creating a Windows XP Pro and Home RIS Installation for Workgroups that is fully attended.

I'm an OEM System builder and I would like to answer all questions during txt and gui setup as they would be different for each customer.

I don't know what sections to add/remove from the ristndrd.sif file to make it fully attended. If anyone can help please do

TIA
__________________

__________________
Server:
AMD Athlon 4000+ @ 2.4 GHz
4096 MB RAM
40 GB HDD
Dual Mirrored 500 GB HDDs
DVD-ROM Drive
Windows Server 2003 x64 R2 SP2
IBMan is offline  
Old 06-27-2006, 12:57 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,084
Send a message via Yahoo to IBMan
Default

well. I got it partially attended, to the point where I can put in Serial, comp name, password, time zone and those pages, still can't put in Username, if I delete the Userdata section TXT setup complains. Is there a workaround for this?
__________________

__________________
Server:
AMD Athlon 4000+ @ 2.4 GHz
4096 MB RAM
40 GB HDD
Dual Mirrored 500 GB HDDs
DVD-ROM Drive
Windows Server 2003 x64 R2 SP2
IBMan is offline  
Old 06-28-2006, 03:25 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

Yes there is...I gotta run home from work, but I will respond back when I get there...
Win2kpatcher is offline  
Old 06-28-2006, 09:57 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,084
Send a message via Yahoo to IBMan
Default

awesome, thank you.
__________________
Server:
AMD Athlon 4000+ @ 2.4 GHz
4096 MB RAM
40 GB HDD
Dual Mirrored 500 GB HDDs
DVD-ROM Drive
Windows Server 2003 x64 R2 SP2
IBMan is offline  
Old 06-28-2006, 10:01 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 88
Default

Have you tried registering on Microsoft's System Builder Website they got an execellent forum with guys that work there I'm registered there it helps a lot Hope I helped someway
PR Gamer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.