font folder size - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-01-2003, 07:35 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2
Default font folder size

I don't know if I am in the right place but need help with win2000. Recently ran out of drive space and found the font folder is 17.9G? It only has 145 fonts and has is really only 14.9mb (I copied all the fonts to another folder to see). What to do? Anyone got any ideas
Thanks
Matt
__________________

xmatt is offline  
Old 05-01-2003, 04:07 PM   #2 (permalink)
Veteran Techist Member
 
Slam'n Systems's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Albany, NY
Posts: 828
Default

So...you know it is 14.9Mbs? Well, It may be a mistake with the computer or you read it wrong! You check each font's size and make sure there arent anything huge in that folder?
__________________

__________________
3DMark FireStrike Ultra: 4,266
3DMark FireStrike: 12,043

  • Intel Core i7 920 Overclocked 3.2Ghz - Megahalem Cooler
  • eVGA E758-A1 X58 Intel LGA 1366 Motherboard
  • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 RAM
  • MSI Armor OC 8GB GeForce GTX 1070
  • eVGA 650W G2 Modular Power Supply
  • Thermaltake Armor+ Full Tower Case
  • Samsung 850 EVO 500GB SSD
  • Corsair Force LE 250GB SSD
  • OCZ Vertex 30GB SSD
Slam'n Systems is offline  
Old 05-01-2003, 04:10 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 604
Default

17.9 gigs??? wooo. here, you copied them to another folder and saw 14.9 megs right? well just delete the old 17.9 gig folder.
__________________
Search TF <b>before</b> posting!<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
randy is offline  
Old 05-01-2003, 04:54 PM   #4 (permalink)
Veteran Techist Member
 
Slam'n Systems's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Albany, NY
Posts: 828
Default

he cant do that cause thats his WINDOWS folder and if he deletes that all his fonts would be gone
__________________
3DMark FireStrike Ultra: 4,266
3DMark FireStrike: 12,043

  • Intel Core i7 920 Overclocked 3.2Ghz - Megahalem Cooler
  • eVGA E758-A1 X58 Intel LGA 1366 Motherboard
  • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 RAM
  • MSI Armor OC 8GB GeForce GTX 1070
  • eVGA 650W G2 Modular Power Supply
  • Thermaltake Armor+ Full Tower Case
  • Samsung 850 EVO 500GB SSD
  • Corsair Force LE 250GB SSD
  • OCZ Vertex 30GB SSD
Slam'n Systems is offline  
Old 05-01-2003, 04:57 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 604
Default

okay, okay, delete the windows folder, rename the new folder Fonts, or the same as the one in the Windows Directory, and move in to the exact location as the old one was in, won't that work/?
__________________
Search TF <b>before</b> posting!<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
randy is offline  
Old 05-01-2003, 04:58 PM   #6 (permalink)
Veteran Techist Member
 
Slam'n Systems's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Albany, NY
Posts: 828
Default

yup...i was too lazy to say that! but you came in and said it! ^Read Randy's, that should work!
__________________
3DMark FireStrike Ultra: 4,266
3DMark FireStrike: 12,043

  • Intel Core i7 920 Overclocked 3.2Ghz - Megahalem Cooler
  • eVGA E758-A1 X58 Intel LGA 1366 Motherboard
  • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 RAM
  • MSI Armor OC 8GB GeForce GTX 1070
  • eVGA 650W G2 Modular Power Supply
  • Thermaltake Armor+ Full Tower Case
  • Samsung 850 EVO 500GB SSD
  • Corsair Force LE 250GB SSD
  • OCZ Vertex 30GB SSD
Slam'n Systems is offline  
Old 05-01-2003, 05:09 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 604
Default

hehe, if I read the posts more carefully maybe I can answer the people right,
__________________
Search TF <b>before</b> posting!<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
randy is offline  
Old 05-01-2003, 06:52 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2
Default

windows wont let me rename or remove the folder as it is a system folder, this was the first thing I tried to do and if i did delete it what would the computer use for fonts while they were missing. surely it would have to be directed to another folder first
xmatt is offline  
Old 05-01-2003, 07:03 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 604
Default

yeah..... i guess, try it again and see what happens.
__________________

__________________
Search TF <b>before</b> posting!<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
randy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.