Floppy drive - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-07-2003, 06:31 PM   #21 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

Then the problem is your MOTHERBOARD. I would suggest that you contact the Vendor (place you baught it) of your board and ask for a replacement. You will have to get an RMA and then send then the board and wait until the replacement comes.
Bad news is still bad news...
__________________

Inaris is offline  
Old 11-08-2003, 06:20 PM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

how often does anybody use a floppy drive in their home computer?
I don't think ive used mine in like 2 years
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 11-08-2003, 06:49 PM   #23 (permalink)
Older But Wiser
 
kboy's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: So. Cal
Posts: 1,041
Default

I actually use mine pretty regular to back up my Address book, Internet Explorer Favorites and my Money 2003 Files just to name a few.
__________________
ASUS Sabertooth 990FX
AMD FX-8150
16 GB Ram
ASUS GeForce 760 GTX


1TB Sata Seagate
100 Gig Maxtor Sata 7200 Rpm
ASUS DRW 24B3S7 ATA Optical
Windows 7 Home Premium
Dell E228WFP 22"
kboy is offline  
Old 11-08-2003, 10:52 PM   #24 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 361
Default

Maybe you do.
D.Arbib is offline  
Old 11-09-2003, 02:05 AM   #25 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

mines just sitting here collecting dust
__________________
Apokalipse is offline  
Old 11-09-2003, 08:57 AM   #26 (permalink)
Older But Wiser
 
kboy's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: So. Cal
Posts: 1,041
Default

Hey there D. Fix your Floppy Drive Yet?
__________________
ASUS Sabertooth 990FX
AMD FX-8150
16 GB Ram
ASUS GeForce 760 GTX


1TB Sata Seagate
100 Gig Maxtor Sata 7200 Rpm
ASUS DRW 24B3S7 ATA Optical
Windows 7 Home Premium
Dell E228WFP 22"
kboy is offline  
Old 11-09-2003, 06:49 PM   #27 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 361
Default

With regret, the answer is "No". I have disconnected and reconnected the multi-way connector to the motherboard A7N8X in the hope that there was, perhaps, a dirty connection, but nothing changed. I asked for registry details but no-one has been forthcoming.
D.Arbib is offline  
Old 11-09-2003, 11:20 PM   #28 (permalink)
Older But Wiser
 
kboy's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: So. Cal
Posts: 1,041
Default

Too Bad.
__________________

__________________
ASUS Sabertooth 990FX
AMD FX-8150
16 GB Ram
ASUS GeForce 760 GTX


1TB Sata Seagate
100 Gig Maxtor Sata 7200 Rpm
ASUS DRW 24B3S7 ATA Optical
Windows 7 Home Premium
Dell E228WFP 22"
kboy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.