Firfox problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-16-2005, 10:42 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
DarkMassacre's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 174
Default Firfox problem

Okay not sure why but just out of the blue last night I was having a problem with FF. The top bar, (the one weith file, edit, view etc) decided not to load completely and it never does. It always remains grey and the loading icon is in the corner where the minamize, maximize and close buttons should be.
__________________

__________________
And if we fall, we all fall, and we fall alone
DarkMassacre is offline  
Old 08-16-2005, 12:34 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Try running it in safe mode. Then go back to regular mode. That might help fix it. I had a problem with my options menu and did that and it fixed itself.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-16-2005, 12:36 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,626
Default

reinstall, or use Opera
__________________
My current specs:
i7 920
Biostar TPower x58
3x2GB g.skill
XFI GTX260 Black Edition
640 WD Caviar Black
Vista Home Premium x64
U-Toast is offline  
Old 08-16-2005, 01:05 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
DarkMassacre's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 174
Default

Ah what do you press to go into safe mode? Isnt it F8?
__________________
And if we fall, we all fall, and we fall alone
DarkMassacre is offline  
Old 08-16-2005, 01:26 PM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

yes during a boot.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 08-16-2005, 01:48 PM   #6 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

To launch Firefox in Safe Mode on Windows, you can use the shortcut in the Mozilla Firefox folder on the Start Menu. If you have accidentally deleted this shortcut, you can re-access it by going to "Start -> Run" and running:

"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-16-2005, 05:09 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
DarkMassacre's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 174
Default

Damn it didnt work. I guess I'll just re-install it later.
__________________
And if we fall, we all fall, and we fall alone
DarkMassacre is offline  
Old 08-16-2005, 05:22 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 438
Default

theres a browser that is simaler Avant Browser http://www.fileforum.betanews.com/de...r/1033086666/1
__________________

harley3344 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.