Firefox - Java Applet problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-01-2005, 06:52 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5
Default Firefox - Java Applet problems

Problem is it's not working.

Can anyone assist me on what I need to do. I've been trying to sort this out for the last few hours and can't seem to fix it. I've updated everything but it still won't run, it works in IE fine, everything is configured i have folowed every instruction down to a tee, but I can't get the applet running.

It went out earlier today after my scanner detected a virus and dealt with it.

any help would be really appreciated.

thanks

G.
__________________

Gruber is offline  
Old 08-01-2005, 10:52 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 30
Default

So wait... are you a java programmer trying to get your game online or a guy who is trying to play a java game on firefox?
__________________

3l1t3 is offline  
Old 08-01-2005, 10:59 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5
Default

No, i'm just someone who wants to get his computer working again.

I had this - Java/OpenStream virus/trojan.

and now my browser won't function, so i am after some advice one what to do.
Gruber is offline  
Old 08-01-2005, 11:00 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 30
Default

Are you sure the trojan is gone?
3l1t3 is offline  
Old 08-01-2005, 11:02 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5
Default

well i ran avg and it said there was nothing there, and it picked it up originally.

i'm checking with trendmicro house call now.
Gruber is offline  
Old 08-01-2005, 11:04 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 30
Default

Well if you are sure its gone i would think the only thing to do was remove firefox and reinstall...

If the trojan is in your system registry you can try to use a registry cleaner, which will remove all non-system files
3l1t3 is offline  
Old 08-01-2005, 11:05 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5
Default

done that twice
Gruber is offline  
Old 08-01-2005, 11:08 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 30
Default

very interesting... yes yes make sure the trojan is completely gone
just cause mcafee (or whoever) says its gone doesnt mean it is.
3l1t3 is offline  
Old 08-01-2005, 11:10 AM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5
Default

in think you're on to something, must still be there
Gruber is offline  
Old 05-19-2006, 10:08 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
Default

i got the same problem.... all u gotta do to fix it is go to file, import and import it all from internet explorer it worked for me
__________________

runes war is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.