Firefox - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-15-2004, 09:00 PM   #1 (permalink)
WOOOOOOOO
 
bobojuice's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Miami
Posts: 818
Send a message via AIM to bobojuice Send a message via Yahoo to bobojuice
Default Firefox

Hey folks. I decided to give in and download firefox. I have a big question. Is firefox always this slow??? I noticed that web pages take longer to load. Whats up with that? Can i fix it?
__________________

__________________
Quote:
Originally Posted by Norcent
It would be bad if you had a divorse over something stupid like batteries.
LETS DANCE!!!
bobojuice is offline  
Old 10-15-2004, 09:30 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

hmm i dont think its slow. i have found it faster than IE. thats y now i always use firefox. its getting better and better.
__________________

__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 10-15-2004, 10:00 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 422
Default

ditto here

firefox is faster
vance43211 is offline  
Old 10-15-2004, 10:37 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 548
Send a message via AIM to aye29 Send a message via Yahoo to aye29
Default

I've also found Firefox to be faster than IE.
aye29 is offline  
Old 10-15-2004, 11:01 PM   #5 (permalink)
WOOOOOOOO
 
bobojuice's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Miami
Posts: 818
Send a message via AIM to bobojuice Send a message via Yahoo to bobojuice
Default

Hmmm. Seems weird.
__________________
Quote:
Originally Posted by Norcent
It would be bad if you had a divorse over something stupid like batteries.
LETS DANCE!!!
bobojuice is offline  
Old 10-16-2004, 12:15 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 309
Send a message via Yahoo to sippin codeine
Default

Firefox is much more stable than IE so i think t's worth it.
You can also tweak it, along with tweaking the registry it's really fast for me.
__________________
**[System specs]**

Delphi Enterprise 6 - 7
VB 6.0 - 2005 EE
sippin codeine is offline  
Old 10-16-2004, 01:35 AM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 144
Default

I prefer old skool IE. I'm not sure why. I've been using it for so long it just kinda grew on me i guess.
__________________
R.Y.N.O. (Rip Ya a New One)
Diabolic Minotaur ATX Case
Asus A8V Deluxe MoBo Wifi Edition
AMD Athlon 64 3500+ CPU
2x Corsair 512MB PC3200 DIMM\'s
2x Western Digital 120GB Serial ATA Harddrives in RAID 0
Asus 16x DVD-rom Drive
Pioneer 16x DVD+rw/-rw DL Drive
eVGA Geforce 6800 GT
Aspire 500w PSU
Circa219 is offline  
Old 10-16-2004, 02:05 AM   #8 (permalink)
WOOOOOOOO
 
bobojuice's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Miami
Posts: 818
Send a message via AIM to bobojuice Send a message via Yahoo to bobojuice
Default

im gonna try it again
but if it keeps going slow, im going to put it to rest.
__________________
Quote:
Originally Posted by Norcent
It would be bad if you had a divorse over something stupid like batteries.
LETS DANCE!!!
bobojuice is offline  
Old 10-16-2004, 06:49 AM   #9 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 46
Default

Old school IE? isn't it really buggy tho?
jeff_okeeffe is offline  
Old 10-16-2004, 10:26 PM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 144
Default

It's not buggy at all on a stable pc. sure, firefo has more features but i can plugins for IE that do the exact same thing.
__________________

__________________
R.Y.N.O. (Rip Ya a New One)
Diabolic Minotaur ATX Case
Asus A8V Deluxe MoBo Wifi Edition
AMD Athlon 64 3500+ CPU
2x Corsair 512MB PC3200 DIMM\'s
2x Western Digital 120GB Serial ATA Harddrives in RAID 0
Asus 16x DVD-rom Drive
Pioneer 16x DVD+rw/-rw DL Drive
eVGA Geforce 6800 GT
Aspire 500w PSU
Circa219 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.