file corruption?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-20-2004, 12:10 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 6
Unhappy file corruption??

OK. I realise this is gonna be vague, but I don't know where to start...

OK. I'm running XP Home on a P4, 1 gig of ram etc etc.

I downloaded Service Pack 2 from work (since I only have dial up at home) and put it on a rewritable. when I got home, I copied it to my desktop and tried to run it. It told me the file was corrupt.

However, I ran the exe from the cd, and it worked fine.

I didn't give it much more thought until last night when I downloaed 2 zip files. when I went to open them, it said they were both currupt. So I downloaded them again, and same problem. So then, instead of downloading them, I chose to run/opn them, and the zip file downloaded and then openned properly.

I run ZoneAlarm, Spy-Bot and Symantec Antivirus, and it is completly up to date. I ran a full scan and found nothing.

I don't think it's related to SP2, since I had a problem before I installed it....but maybe that's just coincidence?

Anyone got any ideas? Or can anyone give me a few tips so I can narrow it down?

edit - I was using Firefox 0.9 when I was downloading the zip files...
big_lebowski is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.