[FF] Does Yours? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-15-2006, 02:41 PM   #1 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default [FF] Does Yours?

Does your FF ever mess up when you are copying or pasting?

When I try Copy and Paste within FF it ALWAYS messes up. It will never recognize a new "Copy" selection if there is something in the clipboard unless I paste it a bunch of times into notepad or something.

Not EVEN cutting works properly... Am I the only one?
Or is it a bug?
__________________

__________________
brady is offline  
Old 06-15-2006, 03:09 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default

This must be a long day for me staring at a computer screen, but wtf does FF stand for lol ?? theres like a 100 things i can think of but not sure what it relates to coping a pasting.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Old 06-15-2006, 03:14 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default Re: [FF] Does Yours?

Quote:
Originally posted by bradybnmci
Does your FF ever mess up when you are copying or pasting?

Yes, it bugs me!

Perhaps its a bug with the newest version of FF.
talldude123 is offline  
Old 06-15-2006, 06:39 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 406
Send a message via AIM to Tox1cThreat
Default

King - I believe hes referring to Firefox.

I havent really had that problem, are you using right click or cnt+c?
__________________
<center></center>
Tox1cThreat is offline  
Old 06-15-2006, 07:14 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
King X13's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 987
Send a message via AIM to King X13
Default

lol thanks, it was so broad it was racking my brain. but you cant copy and paste within firefox. you can copy then paste it into windows. so is that what your talking about brady? and what do you mean messes up?
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
King X13 is offline  
Old 06-15-2006, 07:17 PM   #6 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

good old CTRL+C then CTRL+V It never fails
__________________
baronvongogo is offline  
Old 06-15-2006, 07:40 PM   #7 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

I had a problem on ff and vista with it, but not with xp and ff and I copy, paste all of the time
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 06-15-2006, 07:44 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 406
Send a message via AIM to Tox1cThreat
Default

well vista is full of bugs, and I dont think that FF supports Vista (I could be wrong)..

Not to mention that Vista still has tons of bugs (even for a MS product)
__________________
<center></center>
Tox1cThreat is offline  
Old 06-15-2006, 07:50 PM   #9 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by Tox1cThreat
well vista is full of bugs, and I dont think that FF supports Vista (I could be wrong)..

Not to mention that Vista still has tons of bugs (even for a MS product)

it works except for that and macromedia flash isn't supported by vista
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 06-15-2006, 07:59 PM   #10 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

I try both Ctrl + C/V And Right Clicking... I'm just glad I'm not the only one.
__________________

__________________
brady is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.