fax modem or software - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-17-2004, 11:50 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 455
Send a message via Yahoo to linux1880
Default fax modem or software

I was trying to take advantage of fax software came with my printer.didn't work. Is there any special software for sending fax or I need a special modem?
__________________

linux1880 is offline  
Old 04-17-2004, 11:47 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
HoLoCroN's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Plant City, FL
Posts: 1,305
Default

What you need is a modem (regular 56k) and the fax software.

If you have WinXP, it comes with a faxing software pre installed and is available through the "Printers" folder near the Control Panel. There should be an option that says "Set up faxing"
__________________

HoLoCroN is offline  
Old 04-18-2004, 01:23 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 228
Send a message via Yahoo to jaun1477
Default Re: fax modem or software

Quote:
Originally posted by rajunpl
I was trying to take advantage of fax software came with my printer.didn't work. Is there any special software for sending fax or I need a special modem?
are you in cable or dial service?
when you have the software there is a bridge conector that lets you recive faxes in your computer and scan to your computer its great!!!
but in order to make a fax and send it it need to be conected to a phone line
__________________
EL VAQUERO
_________________
amd athlon xp 2400+
1 apacer 256mb unb pc2700 cl2.5
motherboard msi kt4av via kt400a chipset based
1 ??? 512 mb pc2700
1 agp 8x/4x (geforce 4 predator mx4408x)
2 year old 21 magnavox monitor
1 aquos sharp 15\"tv
Seagate 40gb hd
DC Output: 420Watts Total: +5V/0~42A, +12V/0~18A
+3.3V/0~26A, -5V/0~0.8A, -12V/0~1.0A, +5VSB/0~2.5A.
http://img44.photobucket.com/albums/...vantar_gif.gif
jaun1477 is offline  
Old 04-18-2004, 01:55 AM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 455
Send a message via Yahoo to linux1880
Default

What if I am in LAN and connected via DSL modem?
linux1880 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.