Favorite Firewall - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-01-2005, 09:35 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 589
Send a message via AIM to GeckoEcho421 Send a message via Yahoo to GeckoEcho421
Default Favorite Firewall

Post your favorite firewall and why.
__________________

__________________
If you ever have any questions feel free to email me at dhughes3@gmail.com, I will send you back an email as soon as possible.
<table width=\"100%\" border=\"3\" align=\"default\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"2\" bordercolor=\"#485F8D\"><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"left\"></div><div align=\"left\"><font size=\"2\"><strong><font color=\"brown\" size=\"2\"><marquee behavior=\"alternate\" width=100%><b><font color=#43525F size=\"2\">Goo g l e ||G o o gl e ||G o o gl e</font></b></marquee></font></strong></font></div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><font size=\"1\"><b><font color=#43525F>Mobo: </font></b><font size=\"1\">MSI \"K8N Neo2 Platinum\" <b><font color=#43525F>Chipset: </font></b>nForce3 ULTRA <b><font color=#43525F>CPU: </font></b>AMD Athlon 64 3500+ (Socket 939) <b><font color=#43525F>Physical memory:</font></b> Corsair XMS 1GB(512MBx2) 2-2-2-5 <b><font color=#43525F>Videocard:</font></b> eVGA nVIDIA GeForce 6800 GT<b><font color=#43525F> Soundcard:</font></b> Creative Audigy 2 </font></font><font color=#43525F size=\"1\"><b>Currently running: </font></b><font size=\"1\">XP Pro SP2 </td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\">How much PSU power is enough? </div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\"><a href=\"http://whatpulse.org/stats/users/142979/\"><img src=\"http://whatpulse.afraid.org/sig/GeckoEcho421.png\" border=\"0\"></a></div></td></tr></table>
GeckoEcho421 is offline  
Old 03-01-2005, 11:31 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Zone Alarm Pro, easy to configure, nice interface.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 03-01-2005, 11:33 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,343
Send a message via AIM to southernlady Send a message via Yahoo to southernlady
Default

Zone Alarm Free...same reason but it's FREE. Liz
__________________
<font size=\"1\"><a href=\"http://www.prioritycomputers.net/\" target=\"_blank\">Priority Computers</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download506.html\" target=\"_blank\">AdAware SE</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2471.html\" target=\"_blank\">SpyBot-Search & Destroy</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download2859.html\" target=\"_blank\">SpywareBlaster</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3045.html\" target=\"_blank\">SpywareGuard</a> | <a href=\"http://www.majorgeeks.com/download3155.html\" target=\"_blank\">HijackThis</a> | <font color=\"red\"> <a href=\"http://www.stealingisillegal.com/\" target=\"_blank\">Stealing is illegal</font></a> <form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\" method=\"get\"><br />
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search Tech-Forums!\"></form><font size=\"1\"><i>Powered by Emily!</i></font><br />
<br />
southernlady is offline  
Old 03-01-2005, 11:52 AM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

I use zone alarm. I got 2 more days of their free trial of pro. The good thing is, they update it about every 20 ~ days so I have zone alarm pro most of the time. :P
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 03-01-2005, 12:19 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
CntdwnToExtn's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Parents Basement...Still
Posts: 1,746
Send a message via MSN to CntdwnToExtn
Default

i use zone alarm pro
i did have suite, but it made my start up run reeeeeeal slow.
__________________
[110.7896] Getting up from chair
[112.8798] Walking to fridge
[118.5234] Opening Fridge
[119.1439] CntdwnToExtn panic - no beer: Fridge empty!


CntdwnToExtn is offline  
Old 03-01-2005, 12:44 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 133
Default

I use Zone Alarm Free becuase its nice and simple to use, does what its meant to, and best of all its free.

Maybe I wouldnt say this if I have tried any other firewalls but I haven't as all firewall reviews point to Zonealarm so thats what I use.
24/7 Gamer is offline  
Old 03-01-2005, 02:15 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

Sygate personal firewall pro, its good, it works, and it doesnt seem to suck on the resources.
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 03-01-2005, 04:06 PM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Is hardware firewall an option?
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.