F8 disabled - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-21-2006, 06:27 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 65
Default F8 disabled

Is it possible a prog in windows to disable F8 for safe mode? After I installed a security programm I can not access the safe mode..
Any ideas?
__________________

raza is offline  
Old 01-21-2006, 07:57 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

what program did you install?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 01-22-2006, 07:47 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 65
Default

I have installed BootLocker.. It seemed a nice prog at the begining, but after I rebooted my PC it changed the password..
raza is offline  
Old 01-22-2006, 09:10 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

It changed the admin password and yours? What password did you set for the program?
__________________
Osiris is offline  
Old 01-22-2006, 01:04 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 65
Default

I have set the same password for boot and setup (admin password), but after i rebooted it did not accept my password. Seems the prog has disabled F8 too (for protection I guess). How can i fix that?
raza is offline  
Old 01-22-2006, 01:22 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

are you using bootlocker 7.8?
__________________
Osiris is offline  
Old 01-22-2006, 01:24 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 65
Default

yeap thats the one i've downloaded.
raza is offline  
Old 01-22-2006, 01:27 PM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

is it a trial?
__________________
Osiris is offline  
Old 01-22-2006, 01:30 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

http://www.knoppix.net/


download knoppix and boot from it. Hopefully it will boot into a windows based environment and then you can uninstall the program. ERD Commader would be better thou
__________________
Osiris is offline  
Old 01-22-2006, 01:36 PM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 65
Default

Wow! Thats a bit huge for my poor connection! :P
this ERD Commander is smaller? Will that do the same thing?
__________________

raza is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.