Extremely Weird Problemo - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-26-2006, 08:55 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 602
Default Extremely Weird Problemo

I've got Area 51 installed and have started to play it but the weirdest thing is i can only jump at certain times! i've got the real version wont jump got a cracked wont jump got it for ps2 works and i can jump all the time but it wont jump on my pc! Ive installed and uninstalled tried compatibility mode but it wont work it says cant run in compatibility. can any1 relate or help?
__________________

keyser09 is offline  
Old 10-27-2006, 12:07 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 65
Default

LOL...this is a really weird problems i had never seen..
I think is ur Game problems or ur Windows corrupted....
Tat all i could think of..
If u really one to find out it problems, install on the other computer and see if the same thing happened again if it so, it mean is ur Game problems if it not, it Onil ur computer got problems..
__________________

PW_Ranger is offline  
Old 10-27-2006, 12:39 AM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 602
Default

well ive tried it in windows x64 and windows pro and ive used a real copy and downloaded a seperate copy cracked which is weird that it still no work....and my computer works with like 6 other games just fine not even a bit of lag and its not the keyboard either
keyser09 is offline  
Old 10-28-2006, 12:58 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 65
Default

Try not to use the cracked copies
PW_Ranger is offline  
Old 10-28-2006, 02:22 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 602
Default

ya man ive also used a real one i actually bought!lol
keyser09 is offline  
Old 10-29-2006, 12:42 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
Default

Look up information on the game... Could it be that the PC and console versions are different? In many games that is the case, and maybe they are only allowing jumping in certain situations in the PC version.
Stabback is offline  
Old 10-30-2006, 01:18 AM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 602
Default

Ahh yes ive found a few forums on midway and there appears to be a software compatibility problem
http://forums.midway.com/tech_issues...22980211/p1/?5
and here
http://forums.midway.com/tech_issues...21339649/p1/?6
keyser09 is offline  
Old 10-30-2006, 04:18 AM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 65
Default

well then did it help u to solve our problems??
PW_Ranger is offline  
Old 11-02-2006, 03:45 PM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 602
Default

no lol the thread says midway hasnt even fixed it even in their newest patches..they so lazy..
__________________

keyser09 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.