Explorer not responding. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-12-2003, 06:19 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 415
Default

sp2, god help us after what sp1 did to some computers with microsoft actually not recommending installing it until after they retweaked it and got the bugs out or they were thinkin about coming out with a service pack for the service pack, i kid u not lmao
__________________

__________________
Fear is nothing but the anticipation of pain, be it physical, mental, spiritual or emotional.
specs.
Athlon XP 2200+ oc\'ed @ 1.93ghz
MSI ms-6738
768mb ddr2100
Nvidia mx420 :(
60gig maxtor 7200rpm
Dual boot with Mandrake 10.0 and Win XP Pro sp2
neversleeps is offline  
Old 12-12-2003, 12:04 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 504
Default

microsoft is awesome and sarcasm is cool
__________________

__________________
<img src = \"http://filebox.vt.edu/users/chuck527/My%20Work/Sig.jpg\">
ThirtySixBelow is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.