Exchange 2000 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-15-2005, 02:53 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 126
Default Exchange 2000

I noticed that the exchange server 2000 is slowing down. I checked the task manager and the CPU usage is always at %100. is this normal? i see the explorer.exe is using 70 to 90 all the time. shouldn't system idle process be the one that's taking up all of the CPU percentage most of the time, or is a server different from a workstation when it comes to CPU usage? Please let me know because i'm having a hard time navigating through the server.

Also, on the workstations, outlook is having a hard time retrieiving data from exchange due to that CPU usage. Please let me know what i can do.

Thank you in advance.
__________________
If you don\'t regret anything, then you didn\'t learn anything!!!
ITwannabee is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.