Ethical question... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-20-2004, 02:37 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
Jorsoft's Avatar
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581

Don't you have to activate it within 30 days for it to work at all, or is there a way around that? I never found out since I activated it with 2 days left.

Jorsoft is offline  
Old 12-20-2004, 03:03 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574

I don't know how it works where you live, but here in the UK you can only install a piece of software onto one computer. If you want to install the same thing on another computer, you have to go and buy another one. As far as I know that's how it works anywhere in the world. So using your brother's XP CD on your computer is illegal.


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'

m3trj is offline  
Old 12-20-2004, 05:33 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247

you can purchase xtra EULA's from m/s and use the same os disk. You are not really buying the software, you are buying the liscense to use it.
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 12-20-2004, 05:48 PM   #14 (permalink)
Super Techie
Join Date: Sep 2004
Posts: 371

There are ways around activation but its not legal. If you use his cd youll have to reinstall every 30 days.
IAM_7154 is offline  
Old 12-20-2004, 06:02 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,400
Send a message via AIM to ATIRAGEPRO Send a message via Yahoo to ATIRAGEPRO
Cool "Rosery Beens...."

If it's just a regular XP CD, than it should work. But i hope that you're not talking about some Dell System Restore CD, Cuz then there would be a problem. (It just wouldn't work )

Originally posted by bonehelm

I just found out I\'ve been using direct X 8.1 since its out.
He who knows when enough is enough will always have enough... - Lao Tzu
ATIRAGEPRO is offline  
Old 12-21-2004, 12:13 AM   #16 (permalink)
Super Techie
Join Date: Dec 2003
Posts: 333

Most of the newer dells come with a complete Win XP operating system on 1 disk and the software on another disk, thus it is not the same as a restore disk.

3 different OS, so yep I\'m confused.
m3incorp is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:15 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.