error message - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-14-2003, 07:57 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 63
Question error message

On and off for about a week now my computer has been freezing up when I am accessing the internet through internet explorer 6.0. I then have to ctrl/alt/delete to end task and following the end task I receive the blue screen stating. a fatal OD has occurred at 0E37:01576B97. Same message every time that this happens.

Operating system is windows 98 se
ram = 256
hd = 30GB

I keep my virus scan up todate and run it on a weekly basis. The system checks out clean when i scanned it yesterday.

Please help!

lheggie
__________________

lheggie is offline  
Old 09-14-2003, 08:24 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,179
Send a message via AIM to Emily
Default

Have you tried reinstalling IE?
__________________

__________________
www.upstark.com
Emily is offline  
Old 09-15-2003, 07:28 AM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

Windows 98 again!
could just be a corrupt file, can usually be fixed by reinstalling IE6
if not maybe try using "My Computer" to access the Internet
__________________
Apokalipse is offline  
Old 09-16-2003, 11:38 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 27
Default

any chance you have an ATI video card? If so, this has been a Microsoft confirmed problem where you have to update to the newest video driver, newest version of IE....and this

http://support.microsoft.com/default...b;en-us;175148
odessabo is offline  
Old 09-21-2003, 08:42 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 63
Default

I have totally reinstalled internet explorer 6.0 and problem still exists.

Also, my video card is a Diamond Stealth III 16 mb S540.

I hope that this info helps. I am still trying to resolve this problem. It does not happen all the time but at least once a day.
lheggie is offline  
Old 09-21-2003, 07:13 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 4
Default

Have you installed any new software recently especially any program downloaded from the Internet i.e. file swapping software such as Kazaa, Imesh etc ?
Plazaman is offline  
Old 09-21-2003, 08:53 PM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 63
Default

no new software except windows updates. I dont use fileswapping software so no imesh or kazaa or kazaa lite.
lheggie is offline  
Old 09-22-2003, 01:23 AM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,015
Default

looks like a power problem,..just my 2 cent

by the way,..this happens to a lot of 98se users.
devlish96 is offline  
Old 09-22-2003, 01:37 AM   #9 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

no i very much doubt it is a power problem. he has it only when using IE6. if nothing else works i would suggest you reinstall win98 with the restore cd that came with your computer or the win98 cd. thats my answer for everything, i know it is not a good solution but you might be left with no choice
__________________

ekÆsine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.