Error : Cordbg.exe (ehshell.exe) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-02-2006, 02:48 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
little_emmynem's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: India BOMBAY
Posts: 155
Send a message via Yahoo to little_emmynem
Default Error : Cordbg.exe (ehshell.exe)

i am running Windows XP Media Center Edition 2005 on my PC.

the problem is that when i run the Media Center application (ehshell.exe) it gives me the following error:

Application has generated an exception that could not be handled

Process id=0x8e8 (2280), Thread id=0xfb0 (4016).

Click OK to terminate the application.
Click CANCEL to debug the application.

WHen i click on Cancel it says the following :

Registered JIT debugger is not available. An attempt to launch a JIT debugger with the following command resulted in an error code of 0x2 (2). Please check computer settings.

cordbg.exe !a 0x8e8

Click on Retry to have process wait while attaching a debugger manually.
Click on CANCEL to abort the JIT debug request

(If i click cancel....it terminates the application)


PLEASEEEEE help me......as i have bought the MCE 2005 for very high price.....please tell me where to find a registered JIT debugger
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E4400 @ 2.00 GHZ
ASUS P5LD2 -VM Motherboard
SEAGATE FreeAgent Pro 500GB External HDD
SEAGATE Barracuda 160 GB SATA 7200 RPM
NVIDIA GeForce 8 Series - 8500GT 256MB
ASUS lightscribe Dual-layer DVD burner
SAMSUNG DVD/CD-RW Combo Drive
SAMSUNG 17" LCD/TFT Monitor
SAMSUNG ml-1610 Monochrome Printer
SONY MD RECIEVER
iBall iTower Cabinet with 400W ATX SMPS
TRANSEND 2x1 GB DDR2 667 MHZ RAM
little_emmynem is offline  
Old 07-02-2006, 07:35 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

It sounds as if your install went bad. Something is corrupt that is for sure. You shouldnt have this problem with MCE.

Try to do a repair install.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.