Entering CMOS - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-24-2005, 02:18 PM   #1 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default Entering CMOS

After a pleasent argument er chat with Sony Chat I decided to get help from some smarter people.


I need to enter CMOS to boot from a floppy. How do you do this. I've tried all the funtion butttons and the del buttion but none worked on a re-boot.


Sony can't tell me this becuase "Sony does not recommend booting off a floppy" then the ignorant asses told me to do it in BIOS and CMOS and BIOS are the same thing. Bah such ignorance.
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 07-24-2005, 02:34 PM   #2 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

DEL, F1, and F2 are the most common...it's odd that they don't work...

EDIT: I found a site that said holding F2 at the Sony logo should do it...
__________________

__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 07-24-2005, 02:36 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

F2 is to enter BIOS F1 and del do nothing...
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 07-24-2005, 02:42 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 84
Default

there is a cd called ultmate boot it will bring up your computer. here is the link to it http://www.ultimatebootcd.com/
MidwestComputer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.