dvd decrypter help - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-31-2005, 05:55 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Make sure the DVD is damn near scratch free. If to many errors occur, you can slow the analyzing process down. Go to System in the control panel, go to hardware, go to device manager, go to ide controllers, right click on primary, properties, advanced, then go to transfer modes. switch it from dma to pio. Do this on the second drive also if you have one.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 01-31-2005, 06:13 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 63
Default

ok I got all that and will try it when I get home from work the dvd isnt actually a movie its a winsor pilates exercise dvd and is brand new so there are no scatches and it plays fine in my ps2 which is what I use at the moment cause I don't yet have a dvd player,I am using my dads dvd burner which I have never had any problems with .the dvd is ENGLISH PAL but has no region written on it may be this is some of the problem?maybe my settings are wrong .I have also tried dvd shrink and dvd decrypter and tried to play it on thepower dvd program some times it will wok others it won't it's really got me confused!!! i have never had many problems before .mandy
__________________

madmum is offline  
Old 02-01-2005, 11:26 PM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 63
Default

0k I just tried again and I got this error about 6%through
failed to read file "E:\"
data error(cyclic redundancey check)
please if anyone knows what this means let me know.Also the dvd doesn't have a region superimposed on it all I can find is on the inside ok the dvd this is written CPU USA M03PAL ENGLISH
not sure if this has anything to do with the reigion or not.
mandy
madmum is offline  
Old 02-02-2005, 02:28 AM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 63
Default

well I have put on dvd43 and all seems to be working ok but just one more ?hoe long would it normally take to rip a25 minute movie to your hard drive ? mine has been on for 50 minutes and is only about 20% done is this normal or can you speed it up in any way ? thanks to everyone who has helped your all great thanks MANDY
madmum is offline  
Old 02-03-2005, 01:44 AM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 63
Default

does anyone have any idea why this is so slow any help would be much apreciated
madmum is offline  
Old 02-03-2005, 06:57 AM   #16 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

do you have dma enable on your drive?
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 02-03-2005, 08:47 AM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Depends on the speed of your drive and speed of your dvd you are burning it too.
__________________
Osiris is offline  
Old 02-03-2005, 11:37 AM   #18 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

http://www.techist.com/showthread.ph...ht=dma+enabled
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 02-04-2005, 05:29 PM   #19 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 63
Default

as far as I know I do have dna and it is enabled I have got one of the dvd's done it took about 3 hours for 25 minutes thought,not sure if thats really slow or not
madmum is offline  
Old 02-04-2005, 06:24 PM   #20 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 63
Default

ok just checked it all dma is all good put anothere dvd on to decrypt and it is running but where it says read rate it is at 0.0 to 0.1 is about all I am getting
__________________

madmum is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.