drm help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-30-2006, 09:26 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6
Default drm help

I bought a movie from cine clex and was given 3 license. My computer crashed and I had to do a destructive recovery. I have wmp 10 now and cine clex let me download the movie again and gave me new license. When I activate the license, it say all is ok. When I try to play the movie it says I need to activate the license. Any ideas? before my crash there was no problem?
thanks
__________________

cajuncayenne is offline  
Old 12-10-2006, 11:12 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

did you get this fixed yet?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 12-10-2006, 11:20 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6
Default

no I can't make it work. No idea what to do.
cajuncayenne is offline  
Old 12-10-2006, 11:21 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

did you go to their website and look for forums or the help section or FAQ?
__________________
Osiris is offline  
Old 12-10-2006, 11:34 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6
Default

clex gave me some ideas. they have been great. none of them worked. I looked at microsoft but none of them match my error. I download the lisence and it says it worked. I click on the movie and it tries to look for the license. It comes back and says I need to get the license. I have upgraded the security stuff and redownloaded version 10. Should I go back and try version 9.
cajuncayenne is offline  
Old 12-10-2006, 11:37 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 438
Default

u could try vlc media player i have a lot of good luck with it sometimes i find wmp to be a bit picky for some reason or another........
__________________
Q6600@ 3.0ghz
eVGA 680i A1
4x1gb Mushkin DDR2 800
2x8800gt xFx
Coolermaster Stacker 830
an51r is offline  
Old 12-11-2006, 10:33 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6
Default

I tried it but no picture would show. It was all a bunch of squiggly color.
cajuncayenne is offline  
Old 12-11-2006, 11:55 PM   #8 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

alway backup your license. you can restore them with wmp 9 and 10
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.