downloading files - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-18-2002, 02:14 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 3
Default downloading files

I have installed and configured Download Accelerator, but when I want to download a file, it doesn't activate - Internet Explorer's download window appears. I tried GetRight, and the result was the same - what could be the problem? I use win XP and IE 6.
__________________

carlos is offline  
Old 09-18-2002, 06:35 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Martin's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: California
Posts: 1,422
Default

Configure DAP to start downloading on certain file extensions (which is easily configured through the options)
__________________

__________________
Martin's Page of Stuff

I judge you when you use poor grammar.
Martin is offline  
Old 09-19-2002, 02:40 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 3
Default

All the various extensions are listed in the "start downloading..." box, and DAP is integrated into IE, but nothing happens - DAP just doesn't activate.
carlos is offline  
Old 09-19-2002, 11:42 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 173
Default

try using flashget. i think it's one of if not the best d/l managers. http://www.amazesoft.com/
__________________
e6700 @ 3.0ghz stock cooling
bfg nforce 680i
dual bfg 8800gtx
Corsair XMS2-6400 C4 TwinX PC2-6400 2GB
Barracuda 7200.10 320GB 16MB Cache SATA-II x2
Enermax Galaxy 850W
Razer Copperhead Tempest Blue 2000dpi Gaming Mouse
Saitek Eclipse 2 Illuminated Keyboard
NEC LCD20WGX2 Silver Widescreen 20" TFT Monitor
crward is offline  
Old 09-19-2002, 02:00 PM   #5 (permalink)
All Seeing Eye
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 72
Default

no, u see... (pardon me if I'm mistaking) like g4ce meant, you should add (write by your own) the extention (like adding *.exe, *.dat *.php, and so..).
anyway, if you already tried it, you can simply left click on the shortcut and select 'copy shortcut' in dap, or select 'Download with dap'..
azury is offline  
Old 09-19-2002, 02:52 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 3
Default

Thanks guys, it turned out that my firewall (Zone Alarm) was blocking access. I changed the settings and it's OK now.
carlos is offline  
Old 09-21-2002, 10:16 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 91
Send a message via AIM to SePhErUm Send a message via Yahoo to SePhErUm
Default

Did you know.. DAP Has Spyware in it?
I ran Ad-Aware and it Found it.. Yet i know it was Daps's since i don't have anyother apps like that.
__________________

__________________
----------------------------------------
Brandon Cook
http://www.anarchy-industries.com
Pentium II 333MHz
96 MB Ram
Geforce 4 MX 440
2 SCSI 4GB Hdds\'
anything else?
SePhErUm is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.