dos screen - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-04-2006, 04:03 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default dos screen

when I select start, run and then type command, and enter ipconfig /all I can't see the begining info which appears. Is there a way to solve this? aybe with a scroll bar or a command. Can someone please help me with this.

tia
__________________

24giovanni is offline  
Old 07-04-2006, 04:34 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

nevermind
__________________

24giovanni is offline  
Old 07-04-2006, 04:45 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Question

you fixed it?
__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.