dos/raid/irqs - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 08-14-2003, 12:10 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2003
Posts: 9
Default dos/raid/irqs

i tried to reset swap after speed disk defrag im using raid0 on 98
the ok button is greyed out after i select let me configure
could it be norton
or raid0 2x maxtor plus9 on promise 20270
and the dialog box says c:-1561 i never have seen a minus sign

now i have a new prob
i cant exit to dos and get back into win
i can cold boot f8 to prompt and get in

the only sys changes i made were
ive had sporadic cold boot lockups
when i ran norton disk dr after it said mbr was reported wrong by win fix ? so i did
also i newly set pci latency at 96
and i use cacheman with page file buffers at 30[ all along ]
at this point
you are my answers im over my head

and now for one last thing im using the raid controller
pnp os set to no in bios can i shut off like pci 1 and 4 5
will i get free irqs
i have 4 devices on 11 and 4 on 15
would this help/

before i come down with some new syndrome

automaton is offline  
Old 08-15-2003, 11:57 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2003
Posts: 9
Default have to check irqs/fixed dos to win boot

ill have to look at irqs i use a public terminal

however i did fix reenter win prob
it was the pci latency @ 128
my last tweak benching i tried it
i set it back and all was well

thanks for answering

why do you think i cant get into the virt mem settings i suspect norton utils

automaton is offline  
Old 08-19-2003, 11:16 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2003
Posts: 9
Default irqs/redoing swap

heres my
irqs with more than one device
5 via usb host controller
5acpi irq pci steering

10 via pci usb host ctrller
10 win9x promise raid controller
10 acpi irq holder for pci irq steering

11 via 3038 pci usbhost ctrller 11 via 3038 pci to usb
11acpi irq holder pci irq steering
11acpi irq pci irq steering
should i disable any pci or irqs
raid is on promise
ide 1 nothing
2/3 are listed like that
my cd is slave on 2
4 and 5 nothing
also in the bios is irq disablement

leave alone even?
automaton is offline  
Old 08-19-2003, 11:22 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2003
Posts: 9
Default forgot a few irqs duh

14 primary ide contrler
14 via bus master pci ide contrler

15 secondary ide controller
15 via bus master

i tied to edit this in but couldnt do it
:beard: :amazed:
automaton is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.