DOS help please!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-09-2005, 11:26 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 4
Exclamation DOS help please!!!

I have attatched the picture of what my dos looks like when I try to enter command. it is longer than this but i had to shorten it due to size allowances. It types a normal font but not in a line-by-line way, just letters typed in random places. But besides that fact, it is impossible to type w/o an error or illegal operation message. Can't even try to figure out what's wrong with it because it will eventually freeze. Any ideas?
Attached Images
File Type: bmp problem.bmp (42.1 KB, 31 views)
__________________

goatsmilk87 is offline  
Old 07-09-2005, 11:40 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

XP? SP2?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 07-09-2005, 11:41 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

is this with all commands?
__________________
Osiris is offline  
Old 07-09-2005, 11:50 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 59
Send a message via Yahoo to -=YODA, I AM=-
Default

have u contacted microsoft on this issue??? sometimes they can help
__________________
HAVE A NICE DAY OR DIE TRYING
-=YODA, I AM=- is offline  
Old 07-10-2005, 07:39 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 200
Default

Is that dos or ms dos prompt? (I'm guessing ms dos prompt because you are getting illegal op messages)

In that case, I would do a windows repair. If that doesn't fix it, format and start from scratch.
imation is offline  
Old 07-11-2005, 02:01 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 4
Default

i wish to rid of it without formatting because im sick of using that as a universal solution, it wipes out everything i took so long to download. its an xp
goatsmilk87 is offline  
Old 07-11-2005, 04:00 AM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default

then pop your xp cd in the drive and click Repair
__________________
Jorsoft is offline  
Old 07-11-2005, 11:59 AM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 479
Default

Quote:
Originally posted by goatsmilk87
i wish to rid of it without formatting because im sick of using that as a universal solution, it wipes out everything i took so long to download. its an xp
partition your harddrive, keep user files in drives like D, and keep ONLY your system files in C... that way, next time you reinstall, you'd have a easier time to back up and running

and also ghosting will help, google Norton Ghost
__________________

__________________
lisp hacker :D
running: FreeBSD 5.4 - still learning :D
develop with: SBCL + emacs for lisp, Anjuta IDE +gcc for c, SPE for python..
browse with: opera
furtivefelon is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.