dos bacth issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-13-2006, 04:10 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default dos bacth issue

I created a batch job. Everything works fine but I can't get the sound part of it to work.

Here is my syntax:

@echo off
cls
cd\
cd batch
type 8.txt
cd\
cd sounds
ohno
cd\
cd batch
menu.bat


Any help is greatly appreciated. TIA
__________________

24giovanni is offline  
Old 07-13-2006, 05:50 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

what's ohno.

maybe try

start ohno

or add the extension

start ohno.wav
__________________

office politics is offline  
Old 07-13-2006, 06:14 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

nope...didn't work. tks thou.
24giovanni is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.