doom 3 and daemon tool need help - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-30-2005, 04:03 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 22
Send a message via AIM to alsj411
Default

I own a Doom 3 cd anyways.. I made it into ISO just because i didn't want to insert cd while installing. Also it's a lot faster to use image then a cdrom...
__________________

alsj411 is offline  
Old 07-30-2005, 04:07 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,291
Default

Get the images and mount them with this program

http://trial.alcohol-soft.com/en/download_120.php

this will prob get locked
__________________

__________________
Simon is offline  
Old 07-30-2005, 07:54 AM   #13 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Its easier just to insert the discs. Mounting and umnounting images can be tricky if not done right.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 07-30-2005, 11:31 PM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 529
Send a message via AIM to alecjahn
Default

This needs to be locked, I'd imagine.
__________________
You're the guy from that hamburger train, right?
alecjahn is offline  
Old 07-30-2005, 11:56 PM   #15 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 371
Default

Quote:
Originally posted by burned-ati
xxx.torrentspy.com
Is someone gonna ban this jackoff for posting this link?
IAM_7154 is offline  
Old 07-31-2005, 01:24 AM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 529
Send a message via AIM to alecjahn
Default

Oh, probably not. Scope out a mod and PM away.
__________________
You're the guy from that hamburger train, right?
alecjahn is offline  
Old 07-31-2005, 09:16 AM   #17 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 107
Default

farstones game drive is much better, especially for doom3
its the easiest to use and supports a huge database of games and works with all of the securom's that i know of which others seem to have the most trouble with
__________________

solaris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.