DivX 10 question - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-27-2007, 08:24 PM   #11 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Right some n00b. Great l337 talk. This is also someone who isnt banned.

You are right i am stubborn. But i also know that i am right when it comes to this. If they limit themselves to DX9 they will hurt themselves. They will limit what the game can do. It will be poor GFX wise compared to what it could be on DX10.

Plus Google my handle. You will see that the close to 3,000 posts here i have 4,000 at another site another 1,000 at yet another site and yet another 2,000 at another site. So figure over 10,000 posts on forums. right n00b that has forgotten more about DX10 than you already know. Gosh how you make me laugh. Go buy a clue.

When the guys from Crytek figure out what is already known by the rest of the computer world then we will see.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-27-2007, 08:36 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

It's really as simple as this:

DirectX 10 will run DirectX 9 games, and DirectX 9 cards.

Crysis is designed for DirectX 9.

Crysis will run on DirectX 9 cards under DirectX 9.
Crysis will run on DirectX 9 cards under DirectX 10.
Crysis will run on DirectX 10 cards under DirectX 10.

[]D[][]\/[][]D has been banned, for re-registering after already being banned.
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 02-27-2007, 11:02 PM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 41
Default

lol, i meant directX10 in my post subject. I'm such a noob when im tired QQ
__________________
----XPS m1710----
-intel® Core™ 2 Duo T7600 (2.33GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB)
-2GB DDR2 SDRAM at 667MHZ, 2 DIMM
-512MB NVIDIA® GeForce™ Go 7950 GTX
-WD 80GB 7200rpm SATA Hard Drive
-8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R
coleman is offline  
Old 02-28-2007, 06:24 AM   #14 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Crysis will run on DirectX 9 cards under DirectX 10.

I can not agree with this cause i know for a fact that DX9 cards can not do DX10. They can not even emulate it correctly without putting major stress on the CPU and GPU.

There will be a patch to run DX10 on DX9 but it will not be official. I would be weary of it.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 02-28-2007, 03:48 PM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

I think what is more likely is a patch to allow DX10 to run on XP, providing you have a GeForce 8 series or Radeon X2000 series card. DX10 on a DX9 card is not happening.
__________________

beedubaya is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.