device cannot start? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-16-2005, 08:28 PM   #11 (permalink)
True Techie
Join Date: Mar 2005
Posts: 248
Send a message via ICQ to shuaibao Send a message via AIM to shuaibao Send a message via Yahoo to shuaibao

Was there an install driver?
Try getting another:

Genuine ATI:

Try that.

I have ADD that stands for Attention Defecit hey look a birdie!

<a href=\"\"> my blog</a>
shuaibao is offline  
Old 03-17-2005, 02:37 PM   #12 (permalink)
True Techie
Join Date: Mar 2005
Posts: 221

ok i dl those drivers but they are for a notebook. i also found the right drivers and noting has changed. i found the drivers for the other two "devices" that were missing. now i just need the graphics card to work.

rcsavageboy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.