desktop toolbars - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-30-2006, 04:24 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default desktop toolbars

i want my documents as a tool bar on the desktop. if you put it as a toolbar on the start bar, you can access it as a menu. i want to put it up at the top of the desktop, as a menu, but if i drag it to the top, it is a normal toolbar, with the folders all along the top. also, i dont know if it is possible, but i want it is be a small recatngle in the corner, rather than a toolbar all along the top...
__________________

joshd is offline  
Old 04-30-2006, 05:44 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

im kinda confused....
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 04-30-2006, 06:06 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 506
Default

I'm more than kinda confused...
cedjunior is offline  
Old 04-30-2006, 06:15 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default



like that.

EDIT: that original post was not very clear was it... i dont know how else to explain it. you should get it from the pic...
joshd is offline  
Old 04-30-2006, 06:22 PM   #5 (permalink)
Mr Beans Sidekick
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 563
Send a message via MSN to Max Power
Default

I dont see any pic
__________________
Max Power is offline  
Old 04-30-2006, 06:26 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I see the pic just fine buts its still a little shady.......
__________________
Osiris is offline  
Old 04-30-2006, 07:06 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

you mean like this?

talldude123 is offline  
Old 04-30-2006, 07:08 PM   #8 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,134
Default

yes, but as a drop down menu, and not spanning the whole top of the desktop. like the picture.
joshd is offline  
Old 04-30-2006, 07:08 PM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

and yes, ignore lindsay lohan, lol

look at the TOP


1. Un-lock the taskbar
2. Right-click on the taskbar, click toolbars -> new toolbar
3. Click My Documents -> OK.
4. Drag the toolbar to the desktop, or wherever you want...
talldude123 is offline  
Old 04-30-2006, 07:08 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

dont you find those desktop shortcut arrows annoying?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.