Deleting Video Files - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2007, 09:56 AM   #11 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Dec 2006
Location: Liverpool, UK
Posts: 511

I get the same thing, maybe its a glitch with nvidia drivers.

Can you tell me how to tell the difference, I just get off nvidia site.

HAF 932 -- ASUS P8Z68-V
Intel i5 @ 4.5Ghz -- CoolerMaster Hyper 212 Plus
8GB Corsair Vengeance Jet Black 1600MHz -- 2x XFX ATi Radeon HD 6970 2GB
Raze664 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.