Darn Recycle Bin - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-21-2005, 07:24 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,147
Default Darn Recycle Bin

I constantly have a full recycle bin, so say my computer. I open it and there's nothing in it. When i hit "Empty Recycle Bin" it prompts me with "Would you like to delete these 9 items?" I click yes and nothing happens. Recycle bin still looks full and i can empty it a million times and nothing will happen.

Can anyone explain this to me?
__________________

__________________
Snake-Eyes is offline  
Old 02-21-2005, 09:30 AM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

possibly a virus or windows is corrupt.
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 02-21-2005, 10:13 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2003
Location: Bamberg, Germany
Posts: 549
Send a message via ICQ to Iron_Cross Send a message via MSN to Iron_Cross Send a message via Yahoo to Iron_Cross
Default

Try restoring it, or if you're lucky enough to have something like Norton Ghost try that. Otherwise, you might just need to format :|
__________________

See today\'s Penny-Arcade!(May contain foul lanuage)
Pain is weakness leaving the body.

PM Me for my MSN
Iron_Cross is offline  
Old 02-21-2005, 05:07 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 116
Default

take property of any drive i-e C:, D: or ne other drive click on disk cleanup on the disk cleanup window check the recycle bin and hit ok button .. and see if it works. n it could be a virus . so gluck
Vnet is offline  
Old 02-21-2005, 06:18 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,147
Default

So far i've done:

Disk Clean-up
Avast AntiVirus on High
Spybot S&D
Ad-Aware SE


I'm going to run:

AntiVir XP (Luke Filewalker)
AVG

I've yet to get rid of it. I'll let you know after the last two scans
__________________
Snake-Eyes is offline  
Old 02-23-2005, 02:36 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,147
Default

Ok i found NOTHING.

No scanner picked it up, i tried Disk Clean-up and nothing.

All i can think of next is defrag (who knows, it may solve the problem) or reformat.

I'd rather not reformat only because i have RAID0 and i don't want to try redoing the RAID because i'll probably mess it up.
__________________
Snake-Eyes is offline  
Old 02-23-2005, 10:59 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 611
Default

Yea...i know this sounds obvious, but back up....because....you never know; you may want a defective computer w/ all of your files than a good computer w/ none of your files.
__________________
AMD Newcastle skt 754 3000+
Elitegroup 755-A2 ATX motherboard
512 DDR RAM
120 gig PATA Hard drive
128 mb AGP 8x ATI Radeon 9250
300 watt 12 volt psu
Antec SLK 1600 case
emeraldice is offline  
Old 02-27-2005, 11:49 AM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Next time this happens to anyone, try this:

Repair Recycle Bin
__________________
Osiris is offline  
Old 02-27-2005, 08:43 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,147
Default

dare i try it?

i've NEVER touched my computer's registry, i dunno if i should...
__________________
Snake-Eyes is offline  
Old 02-27-2005, 08:47 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Yes, you should try...back it up first if you want...
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.