CTRL, ALT and WINKEY - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-11-2004, 10:36 PM   #21 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Hmmm, can you give me a screenshot?
__________________

beedubaya is offline  
Old 07-11-2004, 10:43 PM   #22 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 21
Default

here it is
__________________

cheano is offline  
Old 07-11-2004, 10:45 PM   #23 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

That's not good at all. You might have gotten a virus of some sort. The next thing I always suggest is doing a Windows XP installation repair using the CD. Just boot from the CD and select the repair option. Hopefully this fixes it.
beedubaya is offline  
Old 07-11-2004, 10:48 PM   #24 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 21
Default

But I dont have CD It came without any CD
cheano is offline  
Old 07-11-2004, 10:48 PM   #25 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Is it an HP or Compaq? If it is, boot from the recovery partition to repair.
beedubaya is offline  
Old 07-11-2004, 10:52 PM   #26 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 21
Default

it's SONY and when i try to boot from the recovery partition some error appere saying "this recovery system works only for VAIO computer" but I have SONY VAIO pc.
cheano is offline  
Old 07-11-2004, 10:56 PM   #27 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Oooooh, not good. Something must be seriously screwed up. What were you doing when you started having problems, and how long has this been going on? What Anti-Virus do you use? Have you run HijackThis? If so, sumbit your log here.
beedubaya is offline  
Old 07-11-2004, 10:58 PM   #28 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 21
Default

no I haven't used HijackThis I use Norton Anti-Virus, but now it doesn't wotk either, same blank window.
cheano is offline  
Old 07-11-2004, 11:00 PM   #29 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Download HijackThis, save the log and post it here.
beedubaya is offline  
Old 07-11-2004, 11:01 PM   #30 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 21
Default

do you think it's going to help
__________________

cheano is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.