Crashed My Computer - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-09-2004, 01:42 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 17
Angry Crashed My Computer

Hello, I recently have been having problems with my USB ports and put some different USB drivers in my Windows folder, which crashed my computer. When Windows tries to boot, the computer lists a bunch of registry links to device files that the computer cannot find. Then it says that the Windows configuration is invalid and to run Windows Setup again. I have tried reinstalling Windows over itself twice and neither time has worked at all. I have some valuable files on my computer that I would really like to recover. Is there any way I can get the computer to boot so I can get my files? Any advice is appreciated, thanks.
__________________

nhandy007 is offline  
Old 05-09-2004, 03:11 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 17
Default

Does anyone have any ideas?
__________________

nhandy007 is offline  
Old 05-09-2004, 08:06 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 17
Default

anyone?
nhandy007 is offline  
Old 05-09-2004, 08:14 PM   #4 (permalink)
m3z
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 81
Send a message via Yahoo to m3z
Default

what type of windows are you running?
__________________
Motherboard:Gigabyte GA-8KNXP SATA 8X/4X AGP PRO
Processor:Pentium 4 3.4
Video: NVidia TNT2 RIVA, Sound Blaster Live
Ram: 4 gig of Kingston DDR Ram (3200)
Hard Drive:maxtor x2 120 gig ATA133 w/ 8meg buffer
m3z is offline  
Old 05-09-2004, 09:47 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 504
Default

You can try and boot to safe mode and rollback the drivers, hit f8 when your computer is booting and it will give you a menu. what version of windows are you running?
__________________
<img src = \"http://filebox.vt.edu/users/chuck527/My%20Work/Sig.jpg\">
ThirtySixBelow is offline  
Old 05-10-2004, 06:53 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,124
Default

usb 1.1 or 2.0 make sure your getting the correct drivers
__________________

__________________
Thermaltake Armor A90
Corsair HX1000W PS
i7 2600k / Cooler Master Hyper N 520
Asus P8Z68-V Pro / Gen 3
8 GIG Corsair Vengeance
eVGA GTX 570
SB Audigy2 Platinum
Kingston Hyper X120 SSD
WIN 7 - 64b
LG Blue Ray Super Multi Burrner
Logitech THX Z560
3x120mm - 1x200 mm case fans
Cappy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.