cpu usage - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-09-2005, 02:30 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 80
Send a message via AIM to crayon
Question cpu usage

ok . . my comp is all good . i got like all these virus spyware and adware blockers and even 2 registry mechanics. ok wtf .. i run the computer fine ,everything is smooth. . untill i open ne type of game . ne type . . even somthing as simple as pac man . . it goes no!!! 100% cpu usage . . then get s all slow and i have to reboot. . i did that msconfig thing so its not that . . im pretty well stumped . if ne1 knows wuts goin on plz hlp me . . o im using windows xp sevice pack2 ~incase that makes a difference~
__________________

crayon is offline  
Old 06-09-2005, 02:32 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

See sig for a free virus scan and spyware. Run them, then POST back results.
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 06-09-2005, 02:34 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Are you running a 1mhz PC?


I think a format might be good, as in your other post, there is a error in DOS, and it is probally a dodgy instalation/virus eating up resources/files.
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 06-09-2005, 02:34 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 80
Send a message via AIM to crayon
Default

dude sry total noob here .wut u mean when u say sig?
__________________
http://www.eraserinc.com/ims/pic.php?u=18Ck62I&i=76
created by mac_mogul
crayon is offline  
Old 06-09-2005, 02:35 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 80
Send a message via AIM to crayon
Default

as to trifid once again total noob . . how do i check if im runnin 1mhz pc or not . . .
__________________
http://www.eraserinc.com/ims/pic.php?u=18Ck62I&i=76
created by mac_mogul
crayon is offline  
Old 06-09-2005, 03:02 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 80
Send a message via AIM to crayon
Default

ok i was scannin the web 4 stuff like sig software and other stuff and so far got no recovery of ne virus and or spywareblocker . . so if u could send a link or tell me how to get these that would b greatly appreciated. ty 4 tyrin ta hlp o and if u have aim contact me under BOWtoTHEspam
__________________
http://www.eraserinc.com/ims/pic.php?u=18Ck62I&i=76
created by mac_mogul
crayon is offline  
Old 06-09-2005, 03:07 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Signature = sig it’s at the bottom of all posts

Go to run and type “dxdiag” to view your processor speed

And for god’s sake I don’t mean to be harsh but no slang it gives me a headache
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 06-09-2005, 03:16 PM   #8 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Sorry, I was being sarcastic with the 1mhz CPU.


A good anti virus, with a virus scan is AVG, you can download it for free at www.download.com
__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 06-09-2005, 03:22 PM   #9 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 80
Send a message via AIM to crayon
Default

ok sorry . . it says its running at 3.00ghz im running a pentium 4 . . its not great but i was on a budget . . so wut exactly is going on here ?!?!? . .
__________________
http://www.eraserinc.com/ims/pic.php?u=18Ck62I&i=76
created by mac_mogul
crayon is offline  
Old 06-09-2005, 03:25 PM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 80
Send a message via AIM to crayon
Default

lol i got avg, spyware doctor, ad-aware, registry mechanic , pc onpoint,hijackthis. . ect stuff like that . .
__________________

__________________
http://www.eraserinc.com/ims/pic.php?u=18Ck62I&i=76
created by mac_mogul
crayon is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.