Corrupted IE6 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-15-2006, 10:33 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 602
Default Corrupted IE6

I think my IE6 is corrupted. Does anybody know how I uninstall IE6 and then reinstall? I tried through the add/remove windows components, but that didnt work.

Do I need to repair with the windows CD?

Thanks!
__________________

__________________
-AMD Phenon X2 555
-Gigabyte GA-880GA-UD3H
-Western Digital Caviar RE WD2500YD 250GB 7200 RPM 16MB Cache Serial ATA150
-Patriot Sector 5 DDR3-1333 (4GB)
-Rosewill 500W PSU
leonardmp92 is offline  
Old 07-15-2006, 11:30 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Sevenor's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 243
Default

http://www.microsoft.com/windows/ie/...1/default.mspx
__________________

Sevenor is offline  
Old 07-15-2006, 01:59 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 602
Default

Thanks Sevenor...I tried this but it didnt work because I have IE6 SP2 and this download is for SP1, wont allow the install.

How can I uninstall IE6 SP2 that is already on my system.

Thanks!
__________________
-AMD Phenon X2 555
-Gigabyte GA-880GA-UD3H
-Western Digital Caviar RE WD2500YD 250GB 7200 RPM 16MB Cache Serial ATA150
-Patriot Sector 5 DDR3-1333 (4GB)
-Rosewill 500W PSU
leonardmp92 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.